MIRA ŠKORIĆ DOBILA JASNU PORUKU NAKON DUETA CECE I MAJE: Pevačica joj BRUTALNO ODBRUSILA!

Autor:

Zabava

15.01.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Škorić dobila jasnu poruku!

MIRA ŠKORIĆ DOBILA JASNU PORUKU NAKON DUETA CECE I MAJE: Pevačica joj BRUTALNO ODBRUSILA!

Foto: ATA Images

Pesma "Ne računaj na mene" izazvala je pravu buru na muzičkoj sceni kada su je Ceca Ražnatović Maja Berović prepevale i snimile svoju verziju koja je podigla veliku prašinu. Međutim, nakon što je duet završio na vrhu trending liste na Jutjubu, javnost je ostala zatečena kada je pesma nestala sa muzičkih platformi kao što su Spotifaj i Dizer.

Sada se oglasila i pevačica Zorica Marković, koja nije krila oduševljenje ovim hit rimejkom, pa je prokomentarisala i to što Mira Škorić negoduje to što je Ceca oplemenila pesmu u novom ruhu sa Berovićkom. 

Foto: ST/Vladimir Lukić, ATAImages

Maja Berović i Ceca Ražnatović snimile duet

 

- Meni je muka od toga, ja te vesti samo preskočim. Ja to ništa ne razumam. Pa, šta ako su snimile? I treba da se obrađuju pesme, da se obnavljaju, kakve to veze ima? Ja nemam ništa protiv da moje pesme bilo ko obradi, snimi kaver, pa neću ih u grob poneti! Neka se pevaju, neka žive... Produže vek trajanja toj pesmi, čemu frka i galama? - bila je jasna Zorica za Star, pa nastavila o Miri Škorić:

- Ne znam stvarno, ja ti kažem moje mišljenje, ne razumem zašto da se bilo ko ljuti? Ova omladina peva na nastupima naše pesme, je l' tako? Pa, koja je razlika da ih presnimi? Ti ako si ostavio pečat, svi znaju da je to tvoja pesma. Nemam problem sa tim, neka pevaju i neka snimaju ko šta hoće.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zorica Marković

 

Podsećanja radi, nakon što je pesma "Ne računaj na mene" ponovo ugledala svetlost dana, ali u novom izdanju, muzička zvezda Jelena Karleuša javno je prokomentarisala ovaj slučaj. Ona je, naime, istakla da bi pesmu trebalo da izvodi isključivo Mira Škorić, koja pomenutu numeru peva u originalu, dok nije štedela reči za Cecu i Maju.

Ovu pesmu treba da peva samo ova zvezdetina i pevačina. Uopšte ovim nisam htela da objasnim koliko su one dve ispale jadne... Ne! Mir Božiji! Ali, ajde Nanogica to je standardica, okice vrlja od zla, ali ona druga sa Taško Načić facom?! Ona uopšte nije ispala jadna jer je za to potreban određen IQ... Tako da, niko nije jadan - napisala je Karleuša nekoliko dana ranije u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagam.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading