HAOS NA BADNJE VEČE! Karleuša javno OCRNILA Cecu i Maju Berović!

Autor:

Zabava

06.01.2024

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda isprozivala svoje koleginice putem storija na društvenoj mreži Instagram!

HAOS NA BADNJE VEČE! Karleuša javno OCRNILA Cecu i Maju Berović!

Foto: ST/V. LUKIĆ, ST/Dragan Kadić, instagram

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je prepevala svoj veliki hit "Ne računaj na mene", koju je u originalu snimila sa Mirom Škorić. Ovog puta pesmu je snimila sa Majom Berović, a obrada je naišla na brojne pozitivne komentare i reakcije publike.

Republika

Foto: Republika.rs, ST/Vladimir Lukić

Ceca i Karleuša na glasanju

Međutim, pevačici Jeleni Karleuši se nije dopalo što je Ceca snimila duet sa Majom. Ona je podelila snimak na kom Mira Škorić peva ovaj hit, te istakla da samo ona i treba da ga peva.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Maja Berović

- Ovu pesmu treba da peva samo ova zvezdetina i pevačina. Uopšte ovim nisam htela da objasnim koliko su one dve ispale jadne... - započela je Karleuša, pa dodala:

- Ne! Mir Božji! Ali, ajde Nanogica to je standardica, okice vrlja od zla, ali ona druga sa Taško Načić facom?! Ona uopšte nije ispala jadna jer je za to potreban određen IQ... Tako da, niko nije jadan - napisala je Jelena putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Karleuša isprozivala Cecu i Maju

Ceca i Maja se još uvek nisu oglasile povodom Jelenine izjave. Inače, Edita Aradinović, koja je nedavno isprozivala Karleušu, se pokajala zbog svoje izjave javno.

- Iskreno, jezičara sam. Ja sam samo rekla iskreno "nije moja šoljica čaja", u smislu da obožavam njene stare pesme i pevala sam ih do skoro.... Onda se desio taj bezveze postupak, ja nemam problem sa egom do te mere. Neka ostane na ovome, svakako joj želim sve najbolje - izjavila je Edita za crnogorsku "TV E".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
......

07.01.2024 07:05

Kakav psihopata, ni na Badnje vece ne moze da sakrije koliko je jadna, ides na profile ljudi koje bolesno mrzis i pljujes ih, a navodno je protiv internet nasilja, sem ako je o njoj rec, ona moze. Najzesce je sto su te osobe srecne sa porodicom i boli ih uvo da bolesnici odgovaraju na prozivke. Jadno, treba je sazaljevati. I jos nesto, sa bolesnicima se ne treba svadjati, treba ih zaobilaziti i sazaljevati ih. Da znj novinari ne pitaju ljude za njen album niko je se ne bi ni setio. Niko nju ne napada, ona sama napada kolege i sama smislja zavere i izigrava zrtvu