IŠLA SAM DA UPOZNAM SVEKRA I SVEKRVU! Milica Todorović otkrila kako se slaže s roditeljima novog dečka! Jedan detalj sve šokirao!

Autor:

Zabava

26.02.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se super slaže s novim partnerom!

IŠLA SAM DA UPOZNAM SVEKRA I SVEKRVU! Milica Todorović otkrila kako se slaže s roditeljima novog dečka! Jedan detalj sve šokirao!

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Pevačica Milica Todorović kaže da se toliko dobro slaže s porodicom novog dečka Lazara Granića, još otkako ih je skoro upoznala, te se s njim večeras pojavila na promociji kolege Mirze Selimovića. 

Ona je pomenula svekra i svekrvu, pa je objasnila da se njeni od početka nisu mešali u to sa kime je, već im je važna isključivo samo njena sreća.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milica Todorović

 

Moji roditelji se nikada nisu mešali u moje veze. Njegovi roditelji su divni, stvarno. Upoznala sam i svekrvu i svekra. Mama Slavica je divna, stvarno ne mogu da kažem jednu ružnu reč. Mnogo mi je drago što ovako stvari stoje - rekla je folkerka za Republiku, pa je pričala i o tome kakav je njen sadašnji partner:

-  On je stidljiv, a ja sam takva kakva sam, opuštena. To me je privuklo. On je lep i zgodan, to stoji. Svaki momak mi je bio različit, sad kako me ko privuče. Ja hoću malo da ga "isprljam", ali on se ne da. 

Inače, Lazar Granić je i te kako u žiži interesovanja javnosti, pa se saznalo za njegova druženja sa poznatim lepoticama poput Emine Jahović i Dejane Živković, dok se pre nekoliko godina pisalo o njegovom učešću u rijalitiju "Zadruga 2", do kog, na kraju, nije došlo iz nepoznatih razloga.

Granić je tada bio na pregovorima u zgradi "Pinka", a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading