HOĆU KONAČNO DA NOSIM VENČANICU! Tanja Savić mašta o venčanju iz snova! Evo šta je rekla o novom dečku i deci!

Autor:

Zabava

25.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pronašla sam osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu!

HOĆU KONAČNO DA NOSIM VENČANICU! Tanja Savić mašta o venčanju iz snova! Evo šta je rekla o novom dečku i deci!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Folk pevačica Tanja Savić kaže da uživa u ljubavi sa novim partnerom Muhamedom Mukijem Bešićem, a sada je priznala da je pronašla osobu koja je jako slična njoj, te bi rado volela da se uda za njega, što je pre moguće! 

Nakon burnog odnosa sa bivšim suprugom, svoju sreću je pronašla pored 11 godina mlađeg dečka pilota. 

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić sa dečkom

 

- Pronašla sam osobu koja je kao i ja. To bi savetovala svima, da nađu svoju srodnu dušu, srećna sam što smo slični bez obzira na razliku u godinama. Na svom primeru sam videla da su godine samo broj, mnogo je bitnije da li vas neko poštuje i da li je neko tu za vas, to je najvažnije. Ne mogu da opišem kako je to kad konačno pored sebe imam muškarca koji je stvarno to što jeste, koji me štiti i pored kog se osećam sigurano, onako kako se godinama nisam osećala i to je zaista tako - rekla je pevačica, prenosi Informer. 

Tanja je za kraj priznala da bi volela da obuče venčanicu i na taj način stavila do znanja da je spremna da stane na ludi kamen sa Mukijem. 

- Ja sam uvek sanjala da nosim venčanicu, nisam je nikada nosila, a volela bih da je nosim. Možda će se i ostvariti to, lepo se slažemo, a u njemu sam pre svega našla prijatelja i podršku. Sinovi su ga prihvatili, baš se vole i mnogo mi je drago da je tako. Nisam znala kako će to da se odvija među njima, ali se ispostavilo da strah nije trebalo da postoji - izjavila je folkerka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading