BRAT MI JE POMAGAO DA SE SNAĐEM! Boban Rajović se prisetio života u Danskoj, ove detalje niste znali!

Autor:

Zabava

25.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker često priča o svojim počecicama i poslovima koje je radio.

BRAT MI JE POMAGAO DA SE SNAĐEM! Boban Rajović se prisetio života u Danskoj, ove detalje niste znali!

Foto: Republika

Folk pevač Boban Rajović kaže da mu je brat pomagao da se snađe u Danskoj, gde se nekoliko puta vraćao da živi.

Sa 16 sam odlučio da se opet vratim u Dansku, često sam se tokom života vraćao tamo, pogotovo kad sam počeo muzičku karijeru. U početku mi je najviše pomogao stariji brat, bio je uz mene tu u Beogradu, mlađi me takođe podržavao, ali na drugi način. Stariji mi je finansijski pomogao, majka takođe, prodala bi i crno iza nokta da mi pomogne, ali i ja sam njima, to je normalno valjda. Počeo sam da vozim taksi, trbuhom za kruhom, ali sam u nekom periodu života osetio da sam predodređen za nešto drugačije, kao klinac sam igrao kao Majkl Džekson. Kad god bi gostovali pevači poput Dragane Mirković latio bih se mikrofona i pevao - tvrdi on.

On je potom ispričao da je često pevao opasnim momcima, ali da se nikad toga nije plašio.

Foto: ATA Images

Boban Rajović

 

Bilo je dosta nastupa za kriminalce, jednom su me kritikovali jer, koliko su s druge strane zakona, dosta njih ne voli da se zovu tako jer je osvanuo naslov pevao sam tim i tim, pa dođeš u sukob s njima bez obzira na prijateljstvo. Bilo je indirektnih i direktnih pretnji, mnogo puta sam to doživljavao, to je zato što ni dan-danas ne pripadam nijednoj stranci niti jednom kriminalnom klanu i sve što sam uradio uradio sam sam. Zato sam trn u oku, pa kad postigneš nivo, onda svi hoće da se malo ogrebu, a mene to iritira, gde si bio kad sam bio niko, sad hoćete svi deo kolača. Bilo je situacija gde su mi branili da pevam u diskotekama, mogao sam samo da pevam u jednoj, ako odem u drugu, biće svega i svačega i tako. Nisam dao na sebe nikada i neću nikada jer je to moj život i ja hranim decu od toga. Sarađivao sam na fer i pošten način, ali reket ne dozvoljavam. To je bila vrsta reketa kojoj sam odoleo, imao svoj stav, to se njima nije svidelo, ali svako nek radi svoj posao, oni svoj, ja svoj i stojim i dalje iza toga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading