DARI 20 GODINA MLAĐI FRAJER KUPIO POKLON OD 30.000 EVRA! Evo šta je folkerka uvrstila u svoju kolekciju! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Daru taj dečko ganja već neko vreme. Znaju ga svi po gradu, zgodan je i lep, pravi alfa-mužjak!

DARI 20 GODINA MLAĐI FRAJER KUPIO POKLON OD 30.000 EVRA! Evo šta je folkerka uvrstila u svoju kolekciju! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara

Pevačica Dara Bubamara uživa sa 20 godina mlađim dečkom kog krije od očiju javnosti, a kako prenose mediji, sad joj je poklonio sat marke Roleks, koji vredi 30.000 evra! Pevačica je i ranije volela skupe satove, pa je sad još jedan uvrstila u svoju kolekciju.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

 

Kako se priča, momak koji je dosta mlađi od pevačice radi sve kako bi je oborio s nogu. 

Daru taj dečko ganja već neko vreme. Znaju ga svi po gradu, zgodan je i lep, pravi alfa-mužjak! Iz Vojvodine je i jeste tatin sin, ali ima i svoj uspešan biznis. Njemu taj "roleks" od tridesetak hiljada evra ne znači mnogo, ima on love koliko hoćeš, ali zna da Dara nosi skupu garderobu, oduvek vozi besne autobomile i voli dobre satove, pa je odrešio kesu. Čudno mi je da je ona to uopšte objavila jer u poslednje vreme ne voli da se toliko priča o njenom privatnom životu i krije ga kao zmija noge - priča Darina bliska prijateljica za Informer, pa dodaje:

- Odlepio je mali! Zato je i kupio Roleks od 30.000 evra. Slao joj je i cveće nakon svirki, svaki put po 101 ružu. Njoj se on dopao, kaže da je njen tip, brz, urban, istetoviran i napucan. Svi iz Darinog okruženja navijaju da njih dvoje budu zajedno, a da li će Dara da poklekne, ostaje da vidimo. 

Inače, Dara se ranije zabavljala sa dosta mlađim momcima, s kojima je volela da ide na skupa putovanja, a uvek su u prvom planu bili luksuzni automobili, satovi i nakit. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading