"SAMO DA PEVA, NE MORA ONAKO DA SE OBLAČI..." Daru Bubamaru URNISALE komšije, evo šta kažu gde je NAJVIŠE POGREŠILA

Autor:

Zabava

10.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji susedi progovorili o danas veoma popularnoj pevačici.

"SAMO DA PEVA, NE MORA ONAKO DA SE OBLAČI..." Daru Bubamaru URNISALE komšije, evo šta kažu gde je NAJVIŠE POGREŠILA

Foto: tiktok.com/printscreen

Pevačica Dara Bubamara rođena je i odrasla u Novom Sadu, gde i danas živi, a njene komšije iz kraja u kome je nekada živela sa roditeljima i bratom, otkrile su detalje iz njenog života koji su do sada bili nepoznati javnosti. 


Naime, njeni nekadašnji susedi su ispričali kako je Radojka Adžić pre nego što je postala Dara Bubamara, detinjstvo provela u novosadskom naselju Satelit gde je živela sa mamom, tatom i bratom. 
Republika

Foto: Instagram printscreen

Dara Bubamara danas ima uspešnu karijeru

Kako komšije kažu, stan u kom je, danas popularna pevačica, odrasla je prodat pre nekoliko godina, ali je njena, nekada prva komšinica, pristala da o njoj javno govori.

- Kada sam se doselila ona je imala samo tri meseca. Znam je i kao bebu i kad je plakala i kad je pevala i bila je slatko dete kad je bila mala, e kasnije mi se nije više dopadala - kaže iskreno Jovanka, koja je pomenula i Darine fotografije koje su se pojavljivale u medijima:

- Slike i ono sve, nije joj trebalo, po meni. Njena mama je bila divna žena i ja verujem da to njoj ne bi prijalo, ali dobro, takav je biznis, takav je posao, samo joj ne bih odobrila da me je pitala! Mislim da je dobra osoba, samo kasnije ono što je počela, to mi se nije svidelo. Mislim da je ona htela s tim da prevaziđe sve druge pevačice, da ona bude popularnija. Nisam nikada o tome sa njom razgvarala, to je moje mišljenje, ali mislim da joj to nije trebalo.

O Dari su progovorile i druge komšije.

- Kako tržište traži tako se i ona ponaša, ali uvek je iskrena, uvek je ista. Volim što je uvek iskrena i dosledna - kaže komšinica koja živi nedaleko od stana u kom je Dara nekada živela sa roditeljima, a sa njenim mišljenjem se složila i druga:

- Ona je toliko jedno iskreno stvorenje, nit ona šta patetiše, samohrana majka, ja sam samohrana, pa znam kako to ide, ali nikad nisam patetisala, tako i ona.

Komšinica je prvo pohvalila Daru, a onda je istakla i ono što joj zamera. 

Samo da peva, ne mora da se onako oblači. Jednostavno da peva, to je ona, samo da peva.

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara je razočarala komšije kada je počela da forsira golotinju

Neki su se čak prisetili kako ih je pevačica nekad pitala za mišljenje.

 

- Kada je stanovala ovde i kada je počela tu karijeru, puno puta je volela da pita kada nešto treba da obuče i ja joj kažem: "Rado, pa prošli put si bila u tome", a ona kaže: "Jao, kako ste zapamtili". Nije baš da je pitala za modne savete, ali htela je da razgovara - kaže Jovanka.

Jenda komšinica se seća i njenih prvih zarada, od kojih je izdvajala novac i za roditelje.

- Umela je ona i roditeljima da pomogne. To sam primetila puno puta. Jedne godine su bili na moru u Petrovcu, nju nije mrzelo da dođe, bili su na plaži, ona je došla i ostavila im na recepciji da oni ne bi imali problema. Umela je da im pomogne - priseća se Jovanka.

Komšije, koje su otvrile dušu za Blic televiziju, otkrile su da su upućene i u Darin ljubavni život.

- Kako da ne, sećam se Milana, sećam se ja i Lakija. Ovaj što ima sina sa njim, on mi se jako dopadao, pored Milice, mame, on je nju... On je nju na rukama nosio kada se razbolela. Tu je mnogo pogrešila, mogla je imati lep brak i lepu dovoljnu karijeru, nije morala biti najpopularnija, ali ona je htela tako - kaže Jovanka koja zna i Darinog sina.

- Pravo da kažem ja sam ga na početku viđala, dva puta u životu, a videla sam ga više u Futogu, jer sam ja iz Futoga, a sad zadnjih godina ga nisam viđala, samo dok je bio manji.

Republika

Foto: facebook.com/Milan Kesic

Dara Bubamara se komšijama najviše sviđala kad je bila u braku sa ocem svog deteta

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading