ĐURIČKO SAOPŠTIO RADOSNE VESTI: Slavlje u domu našeg glumca u Los Anđelesu!

Autor:

Zabava

12.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac oduševio svoje pratioce!

ĐURIČKO SAOPŠTIO RADOSNE VESTI: Slavlje u domu našeg glumca u Los Anđelesu!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Naš poznati glumac Nikola Đuričko (49), koji gradi karijeru u Sjedinjenim Američkim Državama, čestitao je svojoj supruzi Ljiljani rođendan putem dirljive objave na društvenoj mreži Instagram.

Nikola je objavio niz fotografija na ovoj društvenoj mreži. Na jednoj se vidi torta sa svećicama, dok su na drugim Ljiljana i on nasmejani.

- Srećan rođendan mojoj devojci! - napisao je Nikola Đuričko u opisu fotki, koje su oduševile njegove pratioce, a čestitke su se samo nizale.

Đuričko je pre nekoliko godina dobio ulogu u seriji "Strange Things", koja je jedna od najpopularnijih na svetu, a nedavno je otkrio kako izgleda njegov život u Los Anđelesu.

- Mi doručkujemo zajedno, a onda Ljilja odvede Đorđa u školu koja je baš blizu, dok ja vozim Nađu u njenu školu. U kolima slušam diskove za učenje španskog jezika. Onda obavljamo dnevne obaveze, spremamo se za test iz vožnje, istražujemo grad, bakćemo se sa birokratijom, čitamo scenarije, družimo se sa prijateljima... Obično, kao i svi - ispričao je on za "Gloriju".

On je samo nekoliko puta pokazao svoj dom u Los Anđelesu, a poslednji put je to bilo za njegov rođendan gde je u dnevnoj sobi porodične kuće duvao svećice.

Nikolin dom u Americi bio je u početku mali stan, međutim, sada je to raskošna kuća na dva sprata sa modernim, skupocenim nameštajem. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dara

13.02.2024 12:40

Šta još treba da uradiš pa da shvatiš koliko si povredio Kristinu? Trunke karaktera nemaš.