MILICA TODOROVIĆ I NJEN DEČKO URADILI TETOVAŽE SA EMOTIVNIM ZNAČENJEM: Ovo je dokaz velike ljubavi, pojavile se prve slike! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pokazali šta su uradili na svojim telima!

MILICA TODOROVIĆ I NJEN DEČKO URADILI TETOVAŽE SA EMOTIVNIM ZNAČENJEM: Ovo je dokaz velike ljubavi, pojavile se prve slike! (FOTO)

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Danas je pevačica Milica Todorović i njen dečko Lazar Granić posetili tatu majstora kako bi istetovirali svoje kućne ljubimce na svojoj koži. Ove tetovaže imaju posebnu simboliku za njih i odlučili su da ih podele sa svojim pratiocima na Instagramu.

Milica je odlučila da tetovažu svog psa uradi na nozi, malo iznad članka, dok je Lazar za mesto tetovaže izabrao nadlakticu sa zadnje strane. Oboje su svoje tetovaže objavili na svojim Instagram profilima, otkrivajući javnosti detalje o svojoj ljubavi prema svojim psima. 

- "Moja najveća ljubav! Lola" - glasila je poruka koju je Milica napisala uz fotografiju svoje nove tetovaže, dok je Lazar kratko napisao "Đođo" uz sliku svoje tetovaže.

Pored ove simbolične geste, vesti o tetovažama dolaze u vreme kada je pevačica ponovo srećna u ljubavi. Pobednica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" u vezi je sa manekenom iz Novog Sada, Lazarom Granićem, što je obradovalo mnoge njene fanove.

Ovaj događaj je ponovo pokrenuo priče o njihovoj vezi i izazvao veliku pažnju javnosti, a tetovaže su samo jedan od načina na koji ova dva mlada umetnika pokazuju svoju ljubav prema svojim ljubimcima i jedno prema drugome.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Milica Todorović i njen novi dečko Lazar Granić

Inače, novi dečko Milice Todorović, Lazar Granić, postao je predmet interesovanja javnosti nakon što se saznalo za njegovu vezu sa popularnom pevačicom. Mediji su istraživali njegovu prošlost i saznali da je Lazar imao druženja sa poznatim ličnostima poput Emine Jahović i Dejane Živković. Takođe, šuška se da je bio u pregovorima za učešće u rijalitiju "Zadruga 2", a Luna Đogani, koja je i pobedila u pomenutoj sezoni, bila mu je žena iz snova.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading