MILICA TODOROVIĆ BESNA KAO RIS: Psuje i urla zbog novog DEČKA, sve objavila javno (FOTO)

Autor:

Zabava

09.02.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica poslala jasnu poruku!

MILICA TODOROVIĆ BESNA KAO RIS: Psuje i urla zbog novog DEČKA, sve objavila javno (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Poznata pevačica Milica Todorović ponovo je zaljubljena i srećna u emotinvom odnosu sa Lazarom iz Novog Sada. Nakon što je javnost saznala za njenu novu vezu, Milica je postala predmet medijske pažnje, što je rezultiralo njenom burnom reakcijom na društvenim mrežama.

Naime, Todorovićeva je na Instagram "storiju" podelila je svoju fotografiju uz poruku koja ukazuje na to da joj je dosta pažnje medija. Pobednica takmičenja "Zvezde Granda" je nedavno snimila pesmu "Fu*k off" (eng. "odj*bi") za potrebe serije "Pevačica 2", gde je imala jednu od glavnih uloga. Ova pesma je postala zanimljiva javnosti zbog njenog naslova i poruke koju nosi, koja se može tumačiti i kao odgovor na medijsku pažnju.

- Ajde malo svi od******, bre - napisala je pevačica kratko, jasno otkrivajući svoje mišljenje o natpisima koji u poslednjih par dana kruže po portalima i novinama.

Republika

Foto: instagram.com/milicatodorovicofficial

Milica Todorović instagram

Podsećanja radi, Milica je nedavno sa svojim dečkom izašla u grad, gde su prisustvovali proslavi 60. rođendana Žike Jakšića. Ljubavnici su ušli u restoran odvojeno, što je izazvalo spekulacije o njihovoj vezi, ali su uživali na žurci do ranih jutarnjih časova.

Inače, pre nekoliko godina, Lazar je bio na pregovorima za učešće u rijalitiju "Zadruga 2", izražavajući želju da osvoji srce Lunu Đogani. Njegov prijatelj je otkrio da je Lazar verovao da će njih dvoje postati centralna tema druge sezone ovog rijalitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Branko

10.02.2024 17:17

Jadno ljudsko bice.