MILICU TODOROVIĆ IZNENADIO DEČKO: Ne krije sreću, ovo bi svaku ženu OBORILO S NOGU! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se javno pohvalila poklonom za Dan zaljubljenih!

MILICU TODOROVIĆ IZNENADIO DEČKO: Ne krije sreću, ovo bi svaku ženu OBORILO S NOGU! (FOTO)

Foto: Lazar Granić/Facebook, ATA Images

Popularna pevačica Milica Todorović nedavno je potvrdila svoju vezu sa bivšim manekenom Lazarom iz Novog Sada. Njih dvoje su se upoznali na tretmanu za obrve, čime se Lazar inače bavi, a ljubav je brzo planula. Iako je Milica na početku krila svoju vezu od javnosti, nedavno su postali vrlo otvoreni po pitanju svoje ljubavi, često objavljujući zajedničke storije i pokazujući da su nerazdvojni.

Današnji dan, 14. februar, koji se slavi kao Dan zaljubljenih, Lazar je odlučio da iznenadi svoju dragu. Milica se pohvalila na Instagramu velikim buketom crvenih ruža uz poruku "Srećan Dan zaljubljenih", otkrivajući tako delić njihove privatnosti javnosti.

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Todorović pokazala šta je dobila za Dan zaljubljenih

Milica Todorović je poznata po svojoj emotivnoj i iskrenoj prirodi, pa nije iznenađenje što je odlučila da podeli ovaj trenutak s svojim pratiocima na društvenim mrežama. Njihova veza izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi su oduševljeni što je Milica pronašla sreću pored Lazara.

Ova mlada ljubavna priča sigurno će nastaviti da privlači pažnju medija i javnosti, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se razvijati veza između Milice i Lazara.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Milica Todorović

Podsećanja radi, Milica je nedavno sa svojim dečkom izašla u grad, gde su prisustvovali proslavi 60. rođendana Žike Jakšića. Ljubavnici su ušli u restoran odvojeno, što je izazvalo spekulacije o njihovoj vezi, ali su uživali na žurci do ranih jutarnjih časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading