NATAŠA RODIĆ PRAVI HEDONISTA: Iznajmila PRIVATNI AVION, pa pokazala suvi luksuz!

Autor:

Zabava

26.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Rodić pokazala kako uživa!

NATAŠA RODIĆ PRAVI HEDONISTA: Iznajmila PRIVATNI AVION, pa pokazala suvi luksuz!

Foto: Instagram.com

Nataša Rodić, najstarija sestra u porodici, ostala je jedina u kući u Titelu nakon što su se Bojana i Bogdana udale za Veljka i Mirka Šijana. Dok su sestre Rodić ranije bile poznate po luksuznim putovanjima zajedno, Nataša sada putuje bez njih, možda čak i intenzivnije nego pre. Naime, ona se nedavno pohvalila slikama iz privatnog aviona kojim je otputovala iz Srbije. Očigledno je da Nataša uživa u samostalnim avanturama, istražujući nove destinacije i doživljavajući nezaboravna iskustva.

Nataša je nedavno objavila sliku ispred aviona, otkrivajući kako je dočekana uz čašicu alkohola. Osim toga, pokazala je i drugaricu s kojom je putovala, ali ostale članove nije želela da eksponira. Ova nova faza u njenom životu pokazuje da je Nataša spremna da istražuje svet sama, stvarajući nove uspomene i proširujući svoje horizonte.

Ranije je posao vodila zajedno sa svojim dečkom, mladim Crnogorcem, ali poslednjih vremena nema njihovih zajedničkih fotografija na društvenim mrežama. Trenutno je nepoznato da li su i dalje u vezi. Natašina ljubavna priča dodatno intrigira javnost, budući da se o njenom emotivnom životu malo zna.


Natašina hrabrost da putuje sama i istražuje svet, kao i misterija oko njenog ljubavnog života, čine je interesantnom ličnošću koja privlači pažnju javnosti. Njeni postupci otvaraju pitanja o samostalnosti, hrabrosti i promenama koje donosi nova faza života. Dok javnost sa nestrpljenjem iščekuje nove detalje o Natašinim avanturama, ona nastavlja da inspiriše svoje pratioce na društvenim mrežama svojim neustrašivim duhom i hrabrošću.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading