ŠOK DETALJI! OVO JE MOGUĆI MOTIV KASAPLJENJA SRBINA U BEČU: Jezivo ubistvo povezano s drogom vrednom TRI MILIONA EVRA?

Autor:

Hronika

26.02.2024

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je zatekla jeziv prizor u stanu - telo muškarca pronađeno je u tuš-kabini, a pored nje je pronađena stolica na kojoj je verovatno mučen pre nego što je ubijen.

ŠOK DETALJI! OVO JE MOGUĆI MOTIV KASAPLJENJA SRBINA U BEČU: Jezivo ubistvo povezano s drogom vrednom TRI MILIONA EVRA?

Foto: Profimedia

Austrijska policija

Austrijski istražitelji su pokrenuli istragu oko brutalnog ubistva državljanina Srbije, čije telo je pronađeno masakrirano u stanu u Beču. Detalji otkriveni u istrazi ukazuju na moguću povezanost ovog zločina sa nedavnim hapšenjem narko-klana. Stan u kom je pronađeno telo, prema sumnjama policije, korišćen je za uzgajanje marihuane, a izvor iz istrage je otkrio da "sve ukazuje na egzekuciju s potpisom balkanske mafije".

U januaru ove godine, grupa državljana Bosne i Hercegovine i Srbije optužena je za proizvodnju i distribuciju 300 kilograma suvog cveta kanabisa vrednog tri miliona evra na crnom tržištu. Sedmorica osumnjičenih, starosti od 28 do 48 godina, su uhapšeni, a sumnja se da je ova grupa delovala na teritoriji Beča od 2018. godine. Policija je tada otkrila stanove u kojima su skrivali drogu, a izvori iz istrage navode da je policija, navodno, upala u stan u kom je pronađen leš Srbina prateći trag droge. Ove okolnosti su otvorile mogućnost da je ubistvo povezano sa narko-klanom, piše Kurir.

Policija je zatekla jeziv prizor u stanu - telo muškarca pronađeno je u tuš-kabini, a pored nje je pronađena stolica na kojoj je verovatno mučen pre nego što je ubijen. Telo je bilo unakaženo, sa odsečenim rukama i nogama koje su pronađene u drugim prostorijama. Policija veruje da su ubice planirale da potpuno iskasape telo i očiste tragove, ali da se nešto verovatno dogodilo zbog čega su odlučili da samo pobegnu, ostavljajući telo i drogu u stanu.

Komšije su izjavile da je u stanu ranije živela žena i da su vrata bila obična drvena. Međutim, kada se uselio muškarac, zamenio ih je limenim, a svetlo je stalno bilo upaljeno. Takođe, u poslednje vreme se često čula buka iz stana, što je izazvalo sumnju među stanarima zgrade.

Ove okolnosti ostavljaju mnoga pitanja otvorenim, a istražitelji će nastaviti sa radom kako bi otkrili sve detalje oko ovog mučnog zločina u Beču.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading