SRBIN U BEČU UBIJEN PO RECEPTU KAVAČKOG KLANA: Odsekli mu prste i ruke i hteli telo da unište kiselinom (FOTO)

Autor:

Hronika

23.02.2024

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bečki mediji preneli su da su muškarcu odsečeni prsti i udovi, i da je ubijen sa više udaraca nožem.

SRBIN U BEČU UBIJEN PO RECEPTU KAVAČKOG KLANA: Odsekli mu prste i ruke i hteli telo da unište kiselinom (FOTO)

Foto: Republika, Printscreen/https://www.krone.at/

U monstruznom ubistvu Srbina u Beču korišćen je model likvidacije iz kuće smrti u Ritopeku, što ukazuje da je bečki ogranak "kavačkog klana" upleten u ovaj zločin.

Austrijska policija je, kad je provalila metalna vrata stana u okrugu Otakring, ostala u šoku. Zatekli su iskasapljen leš Srbina u kadi. Pored je bila stolica na kojoj je mladić sedeo i bio mučen satima pre nego što je likvidiran. 

Republika

Foto: Printscreen/https://www.krone.at/

 


Bečki mediji preneli su da su muškarcu odsečeni prsti i udovi, i da je ubijen sa više udaraca nožem.

Ali, to nije sve. U stanu su, kao što je to bio slučaj u Ritopeku, nađeni i najloni, hemijska sredstva za čišćenje, kiselina. Ubice su, a pretpostvlja se da ih je bilo više, očigledno planirale da žrtvu iseku na komade i delove tela unište hemijskim sredstvima, ili da ih u najlonima iznesu iz stana i negde bace a hemikalijama operu i očiste stan.


I ovaj maldić se bavio narko-biznisom, što je policajcima potvrdila laboratorija marihuane koju su zatekli u stanu.


Svoj naum ubice ipak nisu ostvarile do kraja. Nešto ih je omelo, pa su očigledno u brzini napustili ovaj stan. Da li dokumenta trojice Srba nađena u prilikom pretresa posle otkrića zločina vode ka njima, pokazaće dalja istraga. Nije, međutim, isključeno ni da da je reč o lažnim pasošima.

Foto: Printscreen/https://www.krone.at/

 

Da podsetimo, beogradska policija je kad je upala u kuću smrti u Ritopeku u kojoj je, prema optužnici, klan Veljka Belivuka i Marka Miljkovića ubijao suparnike, zatekla gotovo identičan prizor. Bile su tu hemikalije za čišćenje, najloni koji su služili da krv ne prska na sve strane... Iskazi okrivljenjih svedoka potvrdili su slične metode mučenja, kao sada u Beču.


Austrijska policija saopštila je da je ubijeni Srbin ili Crnogorac, ali sve evropske policije tako imenuju kriminalce koji im padnu u ruke a za koje se sumnja da pripadaju "kavačkom" ili "škaljarskom klanu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading