NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA SRBINA U BEČU! Evo šta su prve komšije rekle o iskasapljenom muškarcu!

Autor: M.B.

Hronika

23.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije govore o metalnim vratima, kao i o mašinama koje su proizvodile zvukove.

NOVI DETALJI SVIREPOG UBISTVA SRBINA U BEČU! Evo šta su prve komšije rekle o iskasapljenom muškarcu!

Foto: Printscreen/https://www.krone.at/

Beč

Ubijeni Srbin čije iskasapljeno telo je  nađeno u Beču uselio se u taj stan pre 4 meseca i odmah iz očigledno bezbednosnih razloga zamenio drvena vrata metalnim. Kako kaze njegov komšija Slobodan R. da je pre njega živela u tom stanu žena, koju posle toga više nije viđao.Ostali stanari su čuli zujanje mašina, što je dodatno izazivalo sumnju oko toga šta se dešava u ovom stanu.

Prvi komsija otkrio detalje

Slobodan R. kaze da se pre 4,5 meseci u stan u njegovoj zgradi uselio njemu nepoznat muškarac. Prethodno je u tom stanu živela žena i bila su drvena vrata od stana.Posle određenog vremenskog perioda od useljavanja sumnjivog muškarca, promenjena su vrata i stavljena su metalna vrata. On je bio u šoku kada je policija provalila vrata, a pogotovo kad su legitimisali i njega i sve ostale komšije.

-Ništa nisam mogao drugo da im kažem, jer čoveka nisam poznavao- izjavio je Slobodan R. za austrijske medije.

Čudni zvukovi u stanu

U unutrašnjosti stana se cuo tihi šum mašine, sto je zbunilo sve komšije,nije im bilo jasno sta se dešava iza metalnih vrata.

Kasnije se ispostavilo da je tu mini laboratorija,odnosno proizvodnja marihuane koja je opremljena mašinama i lampama,kao i klima uređajima neophodnim za ovakvu proizvodnju narkotika. Oni takodje tvrde da su se pojavljivali sumnjivi muškarci.

Pretpostavlja se da je muškarac ubijen ranije, jer je policija zatekla telo u fazi raspadanja.Muškarac je pronađen mrtav u kadi sa odsečenim prstima,teškim telesnim povredama što jasno ukazuje na to da je mučen. Austrijskoj policiji ovaj događaj ukazuje na "Balkansku mafiju" pogotovo zato što je Srbin u pitanju.

Kako nam izvor otkriva, u stanu je pronađena i kompletna oprema za kasapljenje, ali i za cišćenje.

- Nađene su folije, najlon, hemijska sredstva. Pretpostavlja se da je namera egzekutora bila da telo skroz iskomada i otarasi ga se, ali se među počiniocima nešto dogodilo, pa su odlučili da telo samo ostave i pobegnu - kaže izvor Kurira.

Inače, u stanu su pronađena dokumenta trojice Srba.

- U stanu su nađena dokumenta na ime A.J, L.R. i na ime Ž.J. Svi su sa šireg područja Beograda i u Srbiji nemaju krivične dosijee - dodao je izvor Kurira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading