Iza jezive likvidacije Srbina u Beču stoji BALKANSKI KARTEL!? Otkriveni novi detalji stravičnog ubistva!

Autor:

Hronika

23.02.2024

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leš muškarca je pronađen bez prtisitu, a bili su mu odsečeni još neki delovi tela.

Iza jezive likvidacije Srbina u Beču stoji BALKANSKI KARTEL!? Otkriveni novi detalji stravičnog ubistva!

Foto: Profimedia

Austrijska policija

Policija u Beču je pronašla unakaženo telo muškarca, srpskog državljanina u jednom stanu, a sumnja se da iza zločina stoji mafija sa Balkana i da je zločin povezan sa trgovinom droga.

Policija osnovano sumja da iza svega stoji balkanski narko kartel, jer su brojni državljani Srbije i Crne Gore u poslednje vreme iznajmljivali kuće i stanove širom Austrije, a posebno u Beču i tu uzgajali marihuanu. 

Podsećamo, policajci su u sredu otišli da provere jedan stan za koji su imali dojavu da se u njemu nalazi laboratorija. Kada su ušli unutra, nešto pre 15 časova, zatekli su telo muškarca, kojem su navodno odsečeni pojedini delovi tela.

Državljanin Srbije, čiji identitet još nije utvrđen, pronađen je mrtav, a telo je bilo unakaženo!

Trup muskarca, čiji je leš pronađen u poodmakloj fazi raspadanja, pronađen je u kadi u kupatilu, dok su odsečene ruke i noge pronađene u drugim prostorijama.

- Policija je u stan došla zbog prijave da se u njemu proizvodi marihuana. U potrazi za drogom, inspektori su upali u stan. U njemu nije bilo nikoga, a marihuana je zaista i pronađena. Međutim, pored droge nađen je i leš muskarca - kaze izvor Kurira i dodaje da je inspektorima još s vrata bilo jasno da se u stanu dogodio zločin.

U stanu je pronađena i kompletna oprema za kasapljenje, ali i za cišćenje, kao i dokumenta trojice Srba..

- Nađene su folije, najlon, hemijska sredstva. Pretpostavlja se da je namera egzekutora bila da telo skroz iskomada i otarasi ga se, ali se među počiniocima nešto dogodilo, pa su odlučili da telo samo ostave i pobegnu - kaže  izvor.

Pažnju je privukao stan koji je imao čudna metalna vrata, a unutra je pronađena i veća količina marihuane. Veruje se da je muškarac čije su telo pronašli mučen pre smrti, jer su mu odsečeni prsti i još neki delovi tela. Identitet žrtve i motiv ubistva u ovom trenutku nisu poznati.

Bonus video


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading