OTKRIVENO GDE SE NALAZI DANAS ŠABANOVA LJUBAVNICA: Nakon AFERE sa Šaulićem se potpuno POVUKLA; sada sve izašlo na videlo!

Autor:

Zabava

26.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno gde se krije Ivona Negovanović Cuca koja se proslavila zbog afere sa Šabanom Šaulićem!

OTKRIVENO GDE SE NALAZI DANAS ŠABANOVA LJUBAVNICA: Nakon AFERE sa Šaulićem se potpuno POVUKLA; sada sve izašlo na videlo!

Foto: instagram.com/cuca_official, Vladimir Lukić

Pevačica Ivona Negovanović, poznatija kao Cuca, privukla je pažnju javnosti svojim povlačenjem iz medija nakon perioda kada su je povezivali sa pokojnim Šabanom Šaulićem. Iako se i dalje bavi pevanjem, Cuca se suštinski povukla iz javnog života, izbegavajući medije i retko deljenje privatnih fotografija na društvenim mrežama.

Jedan od najinteresantnijih momenata u Cučinoj karijeri bilo je vreme kada su je mediji povezivali sa kraljem narodne muzike, Šabanom Šaulićem. Njihovo navodno provođenje vremena zajedno u Šaulićevom voljenom Krčedinu izazvalo je žestoke spekulacije o njihovoj ljubavnoj vezi. Međutim, Šaban je javno demantovao ove glasine, ističući da je gledao Ivy kao svoju ćerku, te da nikada nisu bili u ljubavnoj vezi.

Foto: instagram.com/cuca_official

 Ivona Negovanović Cuca Instagram


Iako se Cuca i dalje bavi pevanjem, njen odlazak iz žiže medija izazvao je znatiželju javnosti. Retko pojavljivanje u javnosti, izbegavanje medija i minimalna prisutnost na društvenim mrežama dodatno su podstakli spekulacije o razlozima za ovakav povlačak.

- Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno. Nisam sa njom imao ljubavnu avanturu - rekao je Šaulić svojevremeno.

Foto: ST/D. KADIĆ, ST/V. LUKIĆ

Ivona Negovanović Cuca i Šaban Šaulić

 


Ostaje da se vidi da li će Cuca ponovo zauzeti svoje mesto u medijima ili će nastaviti svoj život van očiju javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading