VODITELJ U DVORIŠTU SVOJE VILE IMA CRKVU, A OVAJ DETALJ JE SVE IZNENADIO: Zavirite u porodični dom Mace!

Autor:

Zabava

24.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragan Marinković Maca ima velelepno imanje!

VODITELJ U DVORIŠTU SVOJE VILE IMA CRKVU, A OVAJ DETALJ JE SVE IZNENADIO: Zavirite u porodični dom Mace!

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragan Marinković Maca

Dragan Marinković Maca, poznati glumac i voditelj, poslednjih godina vodi miran porodičan život van prestonice. Iako ga retko možemo videti na televiziji, Maca je uspeo da pronađe svoj mir na imanju koje je uredio po svom ukusu nadomak Beograda.

Maca je svoj novac uložio u imanje u Batajnici, a posebnu pažnju je posvetio uređenju dvorišta. Ispred njegove kuće nalazi se dvorište ukrašeno palmama, ali i malom maketom crkve, čime se njegova kuća izdvaja u odnosu na ostale u okolini. Ovaj glumac je definitivno pokazao da ima istančan ukus i da ume da stvori svoj mali raj van gradske vreve.

 

Maca je već nekoliko godina u braku sa Jovanom Milić, koja je čak dve decenije mlađa od njega. Iako je razlika u godinama velika, Maca je siguran u svoj izbor, ističući da ceni suprugu zbog toga što nije želela popularnost preko njegovog imena. On je istakao da Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem i da je drugačija od "žena poznatih" koje teže popularnosti kroz njihove partnere.

- Jovana nema potrebu za medijskim eksponiranjem. Nije tip žene kao ove "žene poznatih"... Ove budale iskompleksirane uz muža dosadno im, pa postanu kreatorke, imaju potrebu da izađu u javnost. Ja tako i svoju decu vaspitavam, neka se bore sami - rekao je Maca.

Foto: Instagram.com

Dragan Marinković Maca i Jovana Marinković

 


Maca je otkrio da svoju decu vaspitava na način da se sama bore za svoj uspeh, ističući važnost samostalnosti.

Ovaj glumac i voditelj definitivno je pronašao svoj mir van medijske halabuke, fokusirajući se na porodičan život i stvaranje oaze mira nadomak prestonice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading