DRUGI SIN POZNATE BLOGERKE U TEŠKOM STANJU: Bojana Mutić otkrila sve o ZDRAVSTVENOM STANJU nakon smrti starijeg deteta!

Autor:

Zabava

24.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Mutić izgubila je starijeg sina Nikolaja, a sada je otkriveno u kakvom stanju je njen mlađi sin Maksim, koji boluje od pelizaeus merzbacher bolesti.,

DRUGI SIN POZNATE BLOGERKE U TEŠKOM STANJU: Bojana Mutić otkrila sve o ZDRAVSTVENOM STANJU nakon smrti starijeg deteta!

Foto: Youtube.com printscreen/Ženski Kutak

Blogerka Bojana Mutić iz Banjaluke, poznata po svom blogu "Moda i Tako To", privlači pažnju hiljada ljudi svakog dana, sa preko 60.000 pratilaca na Instagramu. Ona je poznata po svojoj iskrenosti i šarmu, dokumentujući lepotu i težinu života na jedinstven način.

Nedavno se desila tragedija koja je potresla Bojaninu porodicu i njene pratioce. Njen stariji sin Nikolaj preminuo je 25. januara, a Bojana je otkrila da je njen mlađi sin Maksim i dalje u kritičnom stanju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Mutić (@modaitakoto)

 

Bojana je majka dvaju sinova koji imaju teško genetsko oboljenje Pelizaeus Merzbacher. Vezani su za krevet i Bojana priča da njihov stan više liči na odjel intenzivne njege, nego na stambeni prostor.

Zbog stalne brige o djeci koja su u lošem zdravstvenom stanju i zahtijevaju danonoćni nadzor, noću bdijem i pazim na njih.  Moram da pazim na otkucaje, da ih okrećem, iskašljavam, provjeravam. Kad imam sreće, ujutro kad dođe teta oko devet sati, uspijem da legnem i odspavam sat ili dva, a nekada ni toliko. Dešava se da spojim tri dana bez spavanja, ne karikiram, tako da je meni svaki dan borba za život i svaki dan sam mrtva umorna, slomljena, iscrpljena, ali sam opsesivno vojnički disciplinovana. Da mrtva ležim na podu, radila bih ono što moram i što mi je zadatak, kao vojnik. Iskustvo koje sam stekla brinući o djeci počela sam da prenosim na sve životne situacije i prema svemu se postavljam kao da je život u pitanju. To nije normalno, ali sam, kroz nenormalni životni tempo, prestala da se obazirem na granice ljudskih mogućnosti - ispričala je svojevremeno Bojana za Hedonist.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading