NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U EMISIJI JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka otkopčala košulju, pa zapalila studio - ovo nije očekivao niko!

Autor:

Zabava

24.02.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić je iznenadila goste u današnjoj emisiji, pa ih bacila u rebus.

NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA U EMISIJI JOVANE JEREMIĆ: Voditeljka otkopčala košulju, pa zapalila studio - ovo nije očekivao niko!

Foto: printscreen/RTVPink

Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je privukla pažnju javnosti svojim neobičnim ponašanjem u jutarnjem programu. Tokom intervjua sa gostima u studiju, Jovana je izazvala šok kada je iznenada počela da se skida, pa ostala u majici na bretele nakon što je skinula sako. Ova neočekivana situacija izazvala je iznenađenje kod jedne od gošći koja ju je upitala zbog čega se skida.

Jovana je skinula zlatnu košulju, pa ostala u majici na bretele i nastavila da vodi program, pa objasnila zbog čega je odlučila da se raskomoti. Stvorila je, kao i uvek, prijatnu atmosferu u studiju i profesionalno nastavila da obavlja svoj posao, u kom, po mišljenju brojne publike, totalno dominira.

 

- Šta si počela da se skidaš? - pitala ju je iznenađeno gošća.

Jeremićeva je priznala da je odjednom počela da se preznojava i da ne zna šta joj je.

- Ja ne znam šta je ovo, mokra sam kao da sam na treningu, ne znam šta je ovo. Buja energija iz mene - rekla je Jovana.

Ovo nije prvi put da je Jovana Jeremić izazvala pažnju javnosti svojim postupcima. Nedavno se pojavio i video snimak na kome se vidi kako voditeljka vozi rolere kroz Beograd u provokativnom izdanju, što je izazvalo burne reakcije među gledaocima. Muškarcima su popadale vilice zbog ovog prizora, a voditeljka svakodnevno radi na svom izgledu i redovno posećuje teretanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading