KAŽU DA SU POSLE "CRNOG ZLATA" U KREVETU "TARZANI": Zašto je u dijaspori nastala opšta POMAMA ZA TARTUFIMA? Urolog Milošević OTKRIO da li od starca prave mladića!

Autor:

Vesti

24.02.2024

12:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razrešili smo dilemu koju je imao svaki muškarac na planeti!

KAŽU DA SU POSLE "CRNOG ZLATA" U KREVETU "TARZANI": Zašto je u dijaspori nastala opšta POMAMA ZA TARTUFIMA? Urolog Milošević OTKRIO da li od starca prave mladića!

Foto: pixabay.com, shutterstock, youtube/printscreen

Naša zemlja je prebogata najskupljom pečurkom na svetu, koju nazivaju i "crnim zlatom". Ona se smatra najboljim afrodizijakom, koji između ostalog ima brojne zdravstvene benefite na naš organizam. 

Naime, u pronalazak ove gljive se ide sa posebno dresiranim psima, a "lovci" ovom prilikom spajaju ljubav prema prirodi i životinjama sa mogućnošću da od toga veoma lepo i zarade. 

Naravno, to su tartufi. 

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Tartufi

Kažu da ova gljiva snižava krvni pritisak, nivo šećera u krvi i a od nedavno pojavio se i mit o njenom uticaju na potenciju, zbog čega se širom sveta pronela i informacija da postaju najtraženiji afrodizijak.Osim toga, sadrži sve esencijalne aminokiseline i dosta proteina, te doprinosi zdravlju celokupnog organizma i može da zameni meso.

Kako je redakcija "Srpskog telegrafa" i portala "Republika" saznala, širom regiona, ali i sveta, nastala je opšta pomama za ovim preskupim afrodizijakom, te nije retkost da nam se dalji rođaci iz inostranstva javljaju kako bismo im nabavili "čudotvoran lek" za potenciju. 

Foto: Shutterstock

 

Kako naš izvor otkriva, u prethodna 4 meseca imao je "pune ruke posla" zbog pomame za tartufima, a po svemu sudeći, kod nas su i više nego povoljni. 

Nekoliko likova iz Švajcarske, Holandije i Austrije zvalo me je da im kupim ovde kod nas crne tartufe. Čuli su da su neki ljudi koji su bili u poseti Balkanu kupili, pa postali "Tarzan" u krevetu. Ja sam im kupovao i slao, nisam znao šta je u pitanju. Znam još jednog muškarca koji je isto tako slao. Pomama je u poslednje vreme, jer im je cena dobra, posebno za ljude koji rade "preko grane". Najviše traže crne tartufe - otkrio je naš izvor. 

Tim povodom, rešili smo da čujemo i stručno mišljenje o ovoj temi, pa smo kontaktirali sa urologom Aleksandrom Sašom Miloševićem . 

Republika

Foto: K1

Aleksandar Saša Milošević

- Prvo, da su afrodizijak, to nije dokazano, to je kao voda, što se pričalo da je dobra za potenciju. Da, tartufi imaju hranljiva svojstva, kao orasi recimo... Oni više imaju taj neki placebo efekat. To je marketinški trik da se napravi priča, po principu "rekla kazala". Jer,  šta god da date pacijentu sa psihološkim problemom, on će u 20 odsto slucajeva da regauje. A da bi se nešto nazvalo lekom, mora da deluje 50 odsto - objašnjava Milošević. 

Na pitanje, šta još može da bude dobar afrodizijak, doktor kaže da su to namirnice koje daju energiju, a da su najbolja solucija za podizanje potencije med i orasi. 

Foto: Shutterstock

Med i orasi

Kada su u pitanju žene, i podizanje libida, bio je jasan: 

- Za žene nema afrodizijaka, za nju je to mozak i duša, pamet i maženje... - rekao nam je Milošević za kraj. 

Republika

Foto: Shutterstock

Ljubav

Dakle, sudeći po rečima stručnjaka, tartufi nisu afrodizijak za kakav se smatraju, međutim, ostaje činjenica da su hranljivi i dobri za jačanje organizma. 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading