KARIĆEVO PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DANAŠNJEG SUĐENJA SA ŠAVIJOM: Ovo stavlja pečat na kompletan slučaj?!

Autor:

Zabava

23.02.2024

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić se oglasio nakon današnjeg suđenja sa Natašom Šavijom.

KARIĆEVO PRVO OGLAŠAVANJE NAKON DANAŠNJEG SUĐENJA SA ŠAVIJOM: Ovo stavlja pečat na kompletan slučaj?!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images/Antonio Ahel

Današnje ročište na kome se Stefan Karić suočava sa optužbama za nasilje nad Natašom Šavijom privuklo je pažnju javnosti, posebno kada se pojavila i Karićeva devojka, Andrea Bogdanović u pratnji optuženog. Nataša je stigla ranije i fotografisana je kako stoji sama pred sudom, pušeći cigaretu i delujući neraspoloženo. Ovo nije prvo suočavanje dvoje aktera pred sudom, a nakon prvog ročišta održanog 27. decembra 2023. godine, advokat Nataše Šavije se obratio medijima iznoseći svoje viđenje situacije.

Republika

Foto: shutterstock, ATAImages, TV Pink/printscreen

Stefan Karić i Nataša Šavija

 

Interesovanje javnosti je izazvalo i prisustvo Andreje Bogdanović na današnjem suđenju. Njen dolazak kao podrška optuženom Stefanu Kariću je iznenadio mnoge, te je postalo jasno da će ovaj slučaj i dalje biti predmet interesovanja medija i javnosti. Iako se dugo spekulisalo o njihovoj vezi i odnosu generalno, sada je i više nego jasno da je Andrea Stefanova največa podrška i da mu bezuslovno veruje.

Odmah nakon današnjeg suočavanja sa sudu, Karić se oglasio putem Instagram profila, gde je podelio snimak sa Mikijem Đuričićem, bivšim cimerom i dobrim prijateljem. Podsetimo, Stefan je na suđenje došao u pratnji nove devojke, a čini se da je zadovoljan ishodom, pa je momentalno produžio da se počasti i to podelio sa brojnim pratiocima na društvenim mrežama. 

 

Karić se i dalje nije oglasio na temu današnjeg suđenja, kao ni starleta, a ostaje nam da vidimo šta će se u budućnosti dogoditi i da li ih čeka novo suočavanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading