NAJLEPŠE VESTI: Žarko Paspalj se OPORAVIO! Legenda se VRAĆA OBAVEZAMA! "Palja" PRVI PUT u javnosti! (FOTO)

Autor:

Sport

23.02.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najteže je iza njega.

NAJLEPŠE VESTI: Žarko Paspalj se OPORAVIO! Legenda se VRAĆA OBAVEZAMA! "Palja" PRVI PUT u javnosti! (FOTO)

Foto: Starsport

Žarko Paspalj

Javnost u Srbiji bila je izuzetno zabrinuta nakon što se pojavila informacija da je Žarko Paspalj hospitalizovan i da je imao intervenciju na srcu.

Odrađena mu je ablacija srca, a sve je na sreću prošlo u najboljem redu.

Nakon drame, Paspalj se nije oglašavao niti pojavljivao u javnosti, a danas je na svom Tviter nalogu Aco Petrović objavio fotografiju sa čuvenim košarkašem.

- Iako nas je Paljo bio zabrinuo, spremni smo za treći podcast ABA Talks - napisao je Petrović.

 

 

Paspalj se oseća dobro i nastaviće proces oporavka u udobnosti svoga doma, nakon što mu je urađena ablacija, odnosno elektrokonverzija u kratkotrajnoj anesteziji. On je prethodno već imao pejsmejker, a prema rečima izvora, operacija kojoj se podvrgao nije klasična, već je specifična procedura za lečenje jakih aritmija.

Paspalj je tokom svoje karijere igrao za nekoliko renomiranih košarkaških klubova, među kojima su se izdvojili Partizan, Budućnost, Olimpijakos, Panatinaikos, Panionios, Aris iz Soluna, Pariz, Virtus i San Antonio Sparsi.

Pored uspešne klupske karijere, bio je neizostavan deo reprezentacije, te je osvojio Evropsko prvenstvo 1989, 1991. i 1995. godine, kao i Svetsko prvenstvo 1990. godine. Takođe, ima dva srebra sa nacionalnom selekcijom, osvojena 1988. u Seulu i 1996. u Atlanti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading