SLOBINA ŽENA PRONAŠLA MISTERIOZNO PISMO NAKON SVADBE: U kući zatekla poruku, pa obelodanila ŠOK detalj!

Autor:

Zabava

23.02.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Slobe Radanovića je podelila misterioznu poruku, koju je pronašla u kući.

SLOBINA ŽENA PRONAŠLA MISTERIOZNO PISMO NAKON SVADBE: U kući zatekla poruku, pa obelodanila ŠOK detalj!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba i Jelena Radanović nedavno su organizovali proslavu kako bi obeležili ne samo svoje venčanje, već i prvi rođendan svog sina Damjana. Na Instagramu se oglasila Jelena, otkrivajući misteriozni poklon koji je Sloba pripremio za njihovog sina. U pitanju je koverta sa porukom koju će Damjan otvoriti tek kada napuni 18 godina, 21. februara 2041. godine. Ovaj gest očigledno pokazuje duboku emotivnu vezu oca i sina.

Sloba se takođe oglasio putem društvenih mreža, ističući koliko uživa u ulozi oca. On je podelio svoje oduševljenje prvim godinama sinovljevog života, ističući važnost svakog trenutka provedenog sa sinom. Njegove reči odaju duboku emotivnu povezanost i ljubav prema sinu.

Ovaj gest nije samo simboličan, već predstavlja i duboko emotivni čin koji će imati posebno značenje za porodicu Radanović u budućnosti.

- Mom sinu Damjanu za 18. rođendan. Otvori ovo pismo 21. februara 2041. godine. Hvala ti. Od tate Slobodana - piše na koverti čiji sadržaj nije poznat.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Sloba Radanović

Podsećanja radi, Jelena je zablistala u dekoltiranoj venčanici koja joj je savršeno pristajala, a Sloba i ona su zračili od sreće zbog svadbenog veselja. Kroz šalu je izjavila da jedva čeka da se oslobodi stezanja bele haljine, dok je Sloba, takođe kroz smeh, rekao da večeras neće pevati pesmu "Nije život jedna žena" i izvinio se za svoju "ružnu prošlost".

Inače, Sloba i njegova supruga Jelena odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana naprave veliko svadbeno veselje, koje nisu pre dve godine, kada su se venčali pred Bogom. Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sloba i Jelena Radanović

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading