ĐORĐE DAVID STRAHOVAO DA NASTRADALA ŽENA NIJE JEDINA ŽRTVA! Pokosio je na auto-putu, pa razmišljao u šta će se sledeće zakucati!

Autor:

Zabava

23.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David pokosio ženu na auto-putu, pa strahovao da neće biti jedina žrtva.

ĐORĐE DAVID STRAHOVAO DA NASTRADALA ŽENA NIJE JEDINA ŽRTVA! Pokosio je na auto-putu, pa razmišljao u šta će se sledeće zakucati!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Shutterstock

Roker Đorđe David nedavno je prošao kroz agoniju nakon saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji, koja je na žalost rezultirala tragičnim ishodom. U ovoj nesreći učestvovala su tri automobila, među kojima je bilo i vozilo popularnog rokera, a Republika je prva došla u posed fotografija njegovog havarisanog automobila.

Roker je nakon nesreće rekao da mu period borbe tek predstoji i istakao da je imao sreće da prođe samo sa lakšim povredama. Naveo je da je bio u blagom šoku nakon što je pokosio ženu na auto-putu i sleteo u šipražje. Ispričao je da je bio svestan situacije i da je pokušavao da razmišlja racionalno o tome šta treba da uradi nakon što se automobil zaustavio.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Republika

Đorđe David

 

Roker je bio prinuđen da svog uništenog četvorotočkaša odveze na otpad.

- Gledaš da uradiš sve da pokušaš da ostaneš u jednom komadu. Ne razmišljaš da l’ ćeš poginuti, umreti ili bilo šta, nego razmišljaš o tome da ne naletiš na još nešto ili na još nekoga. Kada se automobil definitivno zaustavio dole, samo sam krenuo da razmišljam šta prvo treba da uradim… Pokupio sam dokumenta, uzeo sam novčanik, telefon, ključ od auta i pogledao da li još nešto treba da ponesem, jer sam krenuo da razmišljam šta treba da imam uz sebe. Jer znam da sad sledi uviđaj, sledi susret s organima reda, sa saobraćajcima, hitnom pomoći, uviđajcima, ljudima koji su inspektori ili iz tužilaštva. Mislim da sam uprkos svemu bio vrlo pribran. Sve ovo posle toga je jednostavno lančana reakcija koja je potpuno normalna – istakao je roker za Grand.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading