IZNENADNA ODLUKA SUDIJE - EVO ŠTA ČEKA ĐORĐA DAVIDA: Nakon povratka u Srbiju, stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

Autor:

Zabava

01.02.2024

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon povratka Đorđa Davida u Srbiju, stiglo novo zvanično saopštenje.

IZNENADNA ODLUKA SUDIJE - EVO ŠTA ČEKA ĐORĐA DAVIDA: Nakon povratka u Srbiju, stiglo ZVANIČNO SAOPŠTENJE!

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

Pevač Đorđe David prolazi kroz izuzetno težak period nakon što je pre više od nedelju dana doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji. Nesreća je rezultirala tragičnim ishodom, nakon što je naleteo na ženu koja je šetala auto-putem i usmrtio je.

Njemu su, najpre, oduzeta dokumenta, zbog čega nije mogao da napusti Severnu Makedoniju, a juče je došao u Srbiju, nakon čega se oglasio za medije i objasnio šta se dogodilo.

- Prvo hoću da javno prvi put izjavim saučešće suprugu Ahrimu koji je izgubio suprugu. Njegova ćerka je nepažnjom ušla u traku, ona je neko ko je tek položio vozački ispit i posle jako kratko vremena doživela nesreću. Saosećam se sa njegovim bolom i brigom, imam ćerku koju želim jednog dana da obradujem autom i vizačkim ispitom. Kada sam ja prvi put seo za motor, rečeno mi je da sam stavio metak u cev - započeo je Đorđe, pa dodao:

- Mislim da se i na meni vidi da sam fizički vidno propao, to je zato jer nemam sna, to su scene koje su tek počele da se vraćaju. Meni je jako važno da vi mediji shvatite koliko je ovo važno.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

 

Kako su pevaču sada napokon vraćena dokumenta, te se vratio u Srbiju, interesovalo nas je šta se sada dešavanja sa njegovim slučajem i da li je i dalje pod istragom:

- Iz Osnovnog javnog tužilaštva Kumanovo obaveštavam da se protiv Đorđa Davida, zajedno sa drugim licima, vodi istraga, zbog saobraćajne nesreće, koja se dogodila 21.01.2024. godine na magistralnom putu Kumanovo - GP. Tabanovce. U toku je izrada saobraćajno-mašinskog veštačenja, te u ovoj fazi postupka, nismo u mogućnosti da pružimo detaljne informacije. Odlukom sudije za prethodni postupak 30.01. Đorđu Davidu su vraćena dokumenta, on se mora javljati jednom mesečno Osnovnom sudu u Kumanovu, a na zahtev javnog tužioca da prisustvuje tužilaštvu u Kumanovu, kad god je neophodno, do okončanja postupka - glasilo je saopštenje Osnovnog javnog tužilac u Kumanovu za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gale

02.02.2024 17:30

Verovatno nije kriv ,izasla ,magla I nije mogao da reaguje .