ĐORĐE DAVID OBAVIO RAZGOVOR SA MUŽEM NASTRADALE ŽENE: Advokat učestvovao u svemu, a ovaj detalj nikada neće moći da zaboravi!

Autor:

Zabava

19.02.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđe David je progovorio o susretu sa mužem nastradale žene u saobraćajnoj nesreći.

ĐORĐE DAVID OBAVIO RAZGOVOR SA MUŽEM NASTRADALE ŽENE: Advokat učestvovao u svemu, a ovaj detalj nikada neće moći da zaboravi!

Foto: ST/B. Jovanović

Danas je snimljena nova epizoda emisije "Zvezde Granda" sa iznenadnim promenama u postavi. Umesto voditeljke Sanje Kužet, gledaoci su imali priliku da vide pevačicu Anu Sević, što je za mnoge bilo prijatno iznenađenje. Takođe, na snimanju se nisu pojavile dve članice žirija, Svetlana Ceca Ražnatović i Ana Bekuta, čime je atmosfera bila drugačija nego obično.

Jedan od učesnika, Đorđe David, nedavno je doživeo saobraćajnu nesreću u kojoj je tragično nastradala jedna žena. Danas je otkrio svoja osećanja i očekivanja od takmičenja u ovoj sezoni, ali se takođe osvrnuo na nemili događaj. Đorđe je istakao zahvalnost prema tom čoveku i svim ljudima koji su afirmativno delovali u tom trenutku.

Republika

Foto: ST/B. Jovanović

Đorđe David

 

- Osećam se sve bolje i bolje. Obaveze mi kasne zbog svega što mi se desilo, ali sam se ubacio u turbo mod što mi jako prija. Evo za sve ekskluzivno ono što je meni jako bitno jeste da sam se čuo sa čovekom čija je supruga stradala u saobraćajnoj nesreći. Vodili smo krajnje ljudski i normalan razgovor. I on je otac ženskog deteta, ali i ja što je meni bilo jako neverovatno važno da bih skinuo ogroman teret sa mog srca. Znao sam da želi da čuje priču iz glave čoveka koji je sedeo za volanom. Saznanje istine je očistilo oblake u glavi i ja sam preko puta sebe imao čoveka koji je svestan da sam neko ko je tada bio savestan i postupio najbolje moguće. Jedino što je moglo da promeni situaciju je da se ja nisam pojavio, ali to su stvari koje su jako važnje i što mi daje nadu da ljudskost postoji u tragovima - započeo je Đorđe.

- Ja ga nisam pozvao, ali sam zamolio svog advokata koji je našao način da do njega dođe. Seli smo na javnom mestu i to je emotivan razgovor koji nikada neću zaboraviti. Poput rođenja mog deteta, prvog koncerta, poljubca... Meni je to do te mere važno - dodao je pevač, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading