SLOBIN SIN U NARODNOJ NOŠNJI NA VENČANJU RODITELJA: Ovo je jedina fotografija malog Damjana sa gala veselja Radanovića! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Damjan nosio je narodnu nošnju na proslavi svog prvog rođendana i gala svadbi svojih roditelja!

SLOBIN SIN U NARODNOJ NOŠNJI NA VENČANJU RODITELJA: Ovo je jedina fotografija malog Damjana sa gala veselja Radanovića! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularni folker Sloba Radanović i njegova supruga Jelena juče su napravili gala svadbeno veselje u jednom poznatom prestoničkom restoranu na Adi Huji, ali i proslavu prvog rođendana svog sina Damjana. Okupio se veliki broj zvanica i poznatih ličnosti, a Jelena i Sloba su imali samo jedan zahtev - da se deca ne slikaju.

Međutim, Sloba je danas podelio jedinu fotografiju sa gala proslave na kojoj su Jelena, mali Damjan i on i svom sinu čestitao rođendan. Mnoge je oduševilo to što su Sloba i Jelena obukli Damjana u narodnu nošnju i tako pozirali sa njim.

- Rođeni moj, uživao sam u tvojoj prvoj godinici. Menjanju pelena, kupanju, hranjenju i presvlačenju. Nemoj brzo da mi odrasteš... Srećan ti prvi rođendan, sine moj, sokole moj! Voli te tata najviše na svetu - napisao je pevač u objavi.

Inače, oni su juče pokrenuli glasine da je Jelena ponovo trudna. Naime, okupljenim novinarima su odgovarali na pitanja, a Sloba je zaintrigirao predstavnike sedme sile odgovorom.

- Jelena, da li priželjkuješ devojčicu, da liči na tebe? - glasilo je pitanje novinara za Slobinu suprugu.

- Je l' vi to meni slutite nešto, ljudi? - kazala je ona, dok je Radanović sve vreme klimao glavom.

- Sačekajte da završim sa udajama... (smeh) Priželjkujem devojčicu, a neka liči na koga god hoće - dodala je Jelena, dok se Sloba sve vreme smeškao i klimao glavom, što je odmah pokrenulo priče da je ona trudna, preneo je "Blic".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena i Sloba Radanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading