VODITELJKU JUTARNJEG IZVATALI UŽIVO U PROGRAMU! Haos na Pinku - sa jednim išla pred OLTAR, drugi joj je KOLEGA, kamere sve zabeležile! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros je u studiju na Dedinju došlo do zanimljive situacije, koja je emitovana uživo u programu!

VODITELJKU JUTARNJEG IZVATALI UŽIVO U PROGRAMU! Haos na Pinku - sa jednim išla pred OLTAR, drugi joj je KOLEGA, kamere sve zabeležile! (VIDEO)

Foto: Shutterstock

Voditeljka Sanja Stanković i njen kolega Stefan Savin su u emisiji "Ne gledam ti ja to" na RED televiziji ugostili pevača i bivšeg zadrugara Sava Perovića i iskoristili priliku da snime poznati TikTok "Makarena" izazov.

Republika

Foto: Printskrin/RED TV

Savin, Sanja i Savo - "Makarena" izazov

Dok su igrali, Sanja je morala da "sedne" na njihove butine i da raširi noge, a kako su se zaigrali, u jednom trenutku je postala nestavilna, pa su je Savin i Savo uhvatili za butine kako ne bi pala.

 

 

Zanimljivo je da su se Sanja i Savo "venčali" pred kamerama popularnog rijalitija "Zadruga". Naime, u drugoj sezoni ovog rijalitija, njihova imena su bila izvučena, te su morali da glume mladu i mladoženju.

Još zanimljivije je da je venčanju tada prisustvovala i tadašnja Sanjina partnerka Jovana Tomić Matora, koja je žarko želela da Sanju odvede pred oltar i da njoj izvori sudbonosno "da".

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Venčanje Sanje Stanković i Sava Perovića

Podsetimo, Sanju su nedavno pohvalili Anita Stanojlović i Anđelo Ranković, a ona se oglasila za naš portal i podržala njihovu vezu.

- Nisam ispratila, na zimovanju sam. Znam ja sve to, svakako sam uživo dobila izinjenje i sve te lepe reči. Sve dođe na svoje i svi na kraju pokažu kakvi su. Svakako smo on i ja u korektnom odnosu. Ako je Anđelo srećan drago mi je zbog toga. Treba podržati ljubav ako je njima lepo - govorila je Sanja Stanković za Republiku. 

Inače, Sanja Stanković je nedavno otkrila da je dobila poziv za ulazak u "Elitu" i jako dobru ponudu, ali da je odbila. 

- Dobila sam fantastičnu ponudu da uđem u "Elitu", ali sam je odbila. Zahvalna sam šefu i šefici na tome, kao i što su mi dali priliku da radim kao voditeljka, ali svoj život sam sredila. Jednostavno, ne postoji cena unutrašnjeg mira koji sada imam - rekla je tada Sanja za "Informer". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading