ŠOK-PREOKRET! Prija ipak zakazala koncert u Zadru - pričalo se da je ZABRANJENA, hitno se oglasila! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.02.2024

18:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović će ipak održati koncert u Zadru!

ŠOK-PREOKRET! Prija ipak zakazala koncert u Zadru - pričalo se da je ZABRANJENA, hitno se oglasila! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović će ipak održati koncert u Zadru, u dvorani "Krešimir Ćosić", iako se ranije pojavila informacija da ju je gradonačelnik ovog grada zabranio. Naime, Prija će u okviru turnere "Od istoka do zapada" koncert u Zadru održati 7. juna 2024. godine.

- Dragi moji, ne mogu da vam opišem koliko se veselim. Vidimo se 7. juna u Zadru. Verujem da ćemo se dobro zabaviti i stovriti trenutke koje ćemo pamtiti celog života. Puno mi je srce što na listu ove posebne turneje mogu da dodam i vaš grad - poručila je Aleksandra putem "Extra FM".

Podsetimo, gradonačelnik Branko Dukić je ranije izjavio da nije zabranio Aleksandru, ali da on lično ne bi išao na njen koncert.

- Živimo u slobodnom društvu gde svako sluša muziku kakvu želi. Protiv sam svake vrste zabrane i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumem zašto se tolika fama podigla oko toga. ŠC Višnjik ima svoju upravu i svoju poslovnu politiku koja samostalno odlučuje o programu i komercijalnim sadržajima, pa i onima koji se meni lično ne sviđaju. Nisam ljubitelj te muzike niti bih išao na takav koncert i to je sve što imam da kažem o tome - poručio je Dikić za "Zadarski.hr".

Republika

Foto: Youtube/Diadora TV

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra

Aleksandra je nakon prvog koncerta u Osijeku održala konferenciju za medije, te gradonačelnika Zadra pozvala na svoj koncert.

- Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading