OVA ATLETIČARKA SE SMATRA NAJSEKSIPILNIJOM ŽENOM NA SVETU! Evo u ČEMU je njena tajna ZANOSNOG izgleda! (FOTO)

Autor:

Sport

22.02.2024

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge žene bi joj pozavidele.

OVA ATLETIČARKA SE SMATRA NAJSEKSIPILNIJOM ŽENOM NA SVETU! Evo u ČEMU je njena tajna ZANOSNOG izgleda! (FOTO)

Foto: Instagram/laurynlouisedavey

Lorin Dejvi

Lorin Dejvi: Britanska olimpijska nada i veganka

Britanska atletičarka Lorin Dejvi je iznenadila fanove svojom najnovijom objavom na Instagramu. Ona je heptatlonka (sedmobojka) i nada se učešću na Olimpijadi u Parizu 2024. Objavila je fotografije uz opis: "Delovi van staze i na stazi sa kampa 🌿⚡️🌷🌞☁️, nema nagradnih poena za pogadjanje moje omiljene boje 🌱".

Dejvi trenutno boravi na pripremama za Olimpijadu, a objava je prikazala kako izgledaju njeni treninzi i slobodno vreme van kampa.

 


 

Veganstvo i atletika

Važno je napomenuti da je Dejvi vegan i redovno ističe prednosti ove ishrane. U komentarima ispod njenih objava, fanovi je nazivaju "zelena boginja" i pišu kako blista. Čini se da to, uz, naravno, vežbanje, može biti jedan od glavnih razloga njenog savršeno izvajanog izgleda. Takođe, ona istražuje veganstvo uz svoje sportske aktivnosti na Univerzitetu u Svonsiju.

Medicinske ambicije

Pored atletike i veganstva, Dejvi takođe deli slike vezane za svoju buduću medicinsku profesiju. Ovo pokazuje njen višedimenzionalni pristup životu i karijeri, te kako uspešno upravlja svojim interesovanjima i obavezama.

Ovaj primerak pokazuje kako sport i životni stil mogu biti usko povezani, te kako sportisti mogu biti uzor i van sportskih terena. Lorin Dejvi je definitivno jedna od njih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading