NE VERUJU DA JE NAJBOLJA? Ivana Španović DVA PUTA za NEDELJU dana bila na DOPING KONTROLI! Atletičarka veoma NERVOZNA!

Autor:

Sport

26.01.2024

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije raspoložena za kontrolu na nedozvoljene supstance.

NE VERUJU DA JE NAJBOLJA? Ivana Španović DVA PUTA za NEDELJU dana bila na DOPING KONTROLI! Atletičarka veoma NERVOZNA!

Foto: Starsport

Ivana Vuleta

Srpska atletičarka Ivana Španović priprema se za novu sezonu u koju bi volela da kruniše zlatom na Olimpijskim igrama u Parizu. 

Ipak, da život sportista predstavlja veliki napor i van terena pokazuje nova objava naše najbolje atletičarke na društvenoj mreži "Instagram". 

Naime, Ivana se požalila fotografijom kako je dva puta bila dužna da radi kontrolu na nedozvoljene supstance, ili takozvani doping test, u samo nedelju dana. 

Republika

Foto: printscrenn/instagram

Fotogrfija sa društvenih mreža Ivane Španović

Već dugo muči muku Španovićeva sa ovim jer je samo dva dana pred Novu godinu objavila vest o poslednjem doping testu u 2023. godini.

Slično je uradila i u avgustu, kada je saopštila da je imala pet testiranja u samo mesec dana. Izgleda da jednostavno ne mogu da poveruju da je neko toliko dobar bez korišćenja doping supstanci. 

Najbolja atletičarka Srbije je prethodne godine postala šampion sveta, dok će 2024. pokušati da osvoji i zlato na Olimpijskim igrama. Trenutno ima oko vrata bronzu iz Ria, a pored Olimpijskih igara, uspela je da se okiti na svim većim takmičenjima u svom sportu. Samo neki od njenih uspeha su tri zlata na Svetskim prvenstvima, pet zlata na Evropskim prvenstvima, pet zlata u dijamantskoj ligi, kao i veliki broj nagrada u mlađim kategorijama, kao i onih za drugi ili treći plasman. Ukoliko ovako nastavi, zacementiraće svoje ime u analima sporta, ne samo atletike. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading