ŠOK VESTI IZ HRVATSKE: Oglasila se Prija dan nakon zakazanog koncerta u Rijeci - ovo nikako nije očekivala!

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

19.02.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović nastavlja da obara sve rekorde širom regiona!

ŠOK VESTI IZ HRVATSKE: Oglasila se Prija dan nakon zakazanog koncerta u Rijeci - ovo nikako nije očekivala!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović je za manje od 24 sata rasprodala ulaznice za najavljeni koncert u Rijeci 14. aprila. Koncert je najavila pred sam kraj petog i poslednjeg koncerta u Osijeku, u dvorani "Gradski vrt".

Aleksandra se oglasila za hrvatske medije i otkrila koliko je oduševljena, pa odmah najavila novi koncert, koji će joj biti 30. po redu u okviru turneje "Od istoka do zapada".

- Moja publika je stvarno najbolja na svetu. Hvala na svakoj kupljenoj ulaznici, na svakoj lepoj poruci, hvala na ljubavi. Samo da znate da ću vam ispuniti želju - pevaćemo i veseliti se zajedno i 15. aprila u Rijeci. Srce mi je ispunjeno - poručila je Prija svojim fanovima za "Extra FM".

Podsetimo, Priji je u Hrvatskoj uspelo ono što nikom nije. Napunila je pet Arena u Zagrebu, kao i pet dvorana "Gradski vrt" u Osijeku, a pored dva koncerta u Rijeci, zakazan je i koncert u Varaždinu.

Podsetimo, nedavno se pojavila vest da je Prija htela da zakaže koncert u Zadru, ali da je on zabranjen. Aleksandra je o ovome pričala na konferenciji za medije nakon prvog koncerta u Osijeku, te pozvala gradonačelnika Zadra da dođe na njen koncert.

- Mnogo poruka mi stiže svakodnevno, objaviću sve za gradove, u kojima će biti koncerti. Zaista sam svuda dočekana na divan način. Koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana, ja ovim putem pozdravljam gradonačelnika, ako se bude predomislio, on je dobrodošao, naravno - izjavila je Prijovićka za Republiku.

Republika

Foto: Extra FM/Jurica Cvitanić

Aleksandra Prijović u Osijeku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading