"NAKON ŠTO SE MIHAILO UBIO, PREŠLI STE NA MILICU DABOVIĆ!" Eksplicitni snimak košarkašice razvlačili po društvenim mrežama, osvanulo ŠOK upozorenje!

Autor:

Zabava

19.02.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milicu Dabović su urnisali komentarima zbog eksplicitnog snimka, osvanula šok poruka.

"NAKON ŠTO SE MIHAILO UBIO, PREŠLI STE NA MILICU DABOVIĆ!" Eksplicitni snimak košarkašice razvlačili po društvenim mrežama, osvanulo ŠOK upozorenje!

Foto: ATA Images, Twitter

Bivša košarkašica Milica Dabović, koja je nedavno privukla pažnju javnosti zbog raskida sa dečkom, sada iznenađuje javnost svojim novim poslovnim poduhvatom. Naime, umesto angažovanja na terenu, Dabovićeva sada zarađuje od prodaje svojih intimnih slika i snimaka na sajtu za odrasle, popularnoj platofrmi "Onlifens". Međutim, novim snimkom uspela je da zabezekne javnost.

Naime, nedavno se pojavio snimak na kome Milica izgovara šalu i zatim pokazuje svoje međunožje, što je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama. U video-snimku koji već neprestano kruži interentom, bivša košarkašica iznosi šalu o omiljenoj pici, a zatim gestikulira prema svom međunožju, izazivajući kontroverze i šokirane komentare javnosti.

- Momci, je l' znate koja je meni omiljena pica? - govorila je Milica na snimku, pa kameru okrenula ka donjem vešu:

Republika

Foto: Instagram.com

Milica Dabović

 

- Ups, kaprićoza - dodala je bivša košarkašica.

Ovaj komentar postao je viralan, a tviteraši ne prestaju da komentarišu, zbog čega se na društvenim mrežama napravila totalna pometnja, a pojedini korisnici društvene mreže su ovaj slučaj povezali sa Mihailom Janjuševićem, koji je nedavno izvršio samoubistvo.

Naime, Mihailo je trpeo internet zlostavljanje, o čemu je i sam govorio, te su korisnici društvenih mreža pokušali da skrenu pažnju na negativne komentare:

- Nakon što se Miha ubio, jer ste ga razvlačili po tviteru zbog OnlyFansa, sad ste prešli na Milicu Dabović - glasio je samo jedan od komentara na pomenutoj društvenoj mreži.

Republika

Foto: Twitter

Milica Dabović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading