"ARKAN JE UBIJAO I SRBE, CECO IDI U ZAGREB DA TE TOPLO POZDRAVE" Jelena Karleuša objavila otvoreno pismo, Ražnatovićku stavila na MUKE PROŠLOSTI!

Autor:

Zabava

19.02.2024

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša nikad brutalnije o Ceci Ražnatović i Arkanu!

"ARKAN JE UBIJAO I SRBE, CECO IDI U ZAGREB DA TE TOPLO POZDRAVE" Jelena Karleuša objavila otvoreno pismo, Ražnatovićku stavila na MUKE PROŠLOSTI!

Foto: Ilustracija: ST/Nemanja Pančić, Vladimir Lukić

Pevačica Jelena Karleuša na Instagram profilu napisala je otvoreno pismo o Ceci Ražnatović i njenom pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu. Naime, Karleuša je poznata po britkom jeziku i vrlo često otvoreno govori o Cecinoj i Arkanovoj prošlosti, a ovog puta je okidač bio intervju Ražnatovićke. 

Foto: ST/V. LUKIĆ

Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša

 

Naime, Ceca je istakla da nikada nije uvredila komšijski narod, na šta je Karleuša burno reagovala i pozvala koleginicu da ode u Zagreb ili Sarajevo, kako bi proverila da li će je tamo prijatno dočekati:

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša o Ceci Ražnatović i Arkanu

 

- Idi u Zagreb ili Sarajevo da i oni tebe toplo pozdrave. Ova žena stvarno misli da su ljudi debili. Sve što ima, nastalo je od krvi ubijenih i opljačkanih po Bosni i Hrvatskoj... Što je najstrašnije, Arkan je ubijao i pljačkao i eposlušne Srbe. Nije bio nacionalista. Kad su ga uhvatili pred rat kako pljačka po Hrvatskoj odmah je odrukao svoje kompanjone Srbe. Imate snimak na Jutjubu kako ih cinkari. Taj je bio obična p**ka i drukara, ali se oselio kad je okupio bandu kriminalaca i osnovao paravojnu formaciju koja je terorisala ceo Balkan. Taj ološ nam je na vrat i nakačio ovu koja je do tad skalamukala po vašarima i koja sad ima amneziju. Zbog takvog koji je radio za svoje lične kriminogene interese mom narodu, koji je dobar i pošten i veliki narod nakačena je grozna etiketa i velika mrlja. Komšije moraju da znaju da se pošten srpski narod uvek gadio i stideo Arkana i njemu sličnih kerova i rata i njihovih konkubina - napisala je Jelena Karleuša na Instagramu. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mira

21.02.2024 21:14

Ova gospoja izgleda živi od mržnje...možda bi bila srećnija kad bi više prestala da komentariše i šta je se tiče i šta je se ne tiče..Kako se više ne smori od svega toga...užas kakvu energiju širi

Dara

27.02.2024 15:57

J.K donosi presude o drugima, neka nam objasni kako se njen tata obogatio. Odakle policajcu tolike umetnicke slike koje vrede vise od svih Cecinih ogrlica. Neka nam kaze zasto je njen tata u Hagu kakio po patriotama i svom predsedniku. Jadan je covek koji pljujuci druge pokusava sakriti zlocine svojih bliznjih i sebe toboz prikazati dobrom a iz ociju joj mrznja izbija. J.K satanisticka ikona na balkanu.