KARLEUŠA IZVADILA 500 DINARA ZA CECU: Prerušila se kao PROSJAKINJA na groblju, htela sam da joj dam... SKANDAL! (FOTO)

Autor:

Zabava

08.02.2024

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša iznela šok informacije sa sahrane Marine Tucaković!

KARLEUŠA IZVADILA 500 DINARA ZA CECU: Prerušila se kao PROSJAKINJA na groblju, htela sam da joj dam... SKANDAL! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Dragan Kadić

Muzička zvezda Jelena Karleuša prisetila se putem svojih Instagram objava sahrane svoje bliske saradnice i prijateljice, proslavljene hitmejkerke Marine Tucaković. U emotivnoj poruci, pevačica je otkrila neke neobične detalje vezane za prisustvo folkerke Svetlane Cece Ražnatović na Novom groblju, koje je tom prilikom, kako su mediji prenosili, oterana.

Naime, dok je još uvek bio živan, sin Marine i Aleksandra Fute Radulovića, Milan Laća Radulović, zabranio je Ceci da prisustvuje sahrani njegove majke. Međutim, ona se ipak pojavila na ispraćaju na večni počinak Tucakovićeve, kako je Jelena navela, "maskirana kao prosjakinja", te joj je zbog toga umalo udelila novčanicu od 500 dinara.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša pomešala Cecu za prosjakinju

- Užasno je to što se jedini preživeli član ove porodice, pod nadimkom Futa, slizao sa Svetlanom Ražnatović iako joj je bio strogo zabranjen pristup na Marininoj sahrani, a njegov sin Laća je nju kao i Arkana prezirao. Kada je Marina umrla, Laća je dao javno saopštenje u kom izričito zabranjuje prisustvo Arkanove udovice na sahrani. Sećam se da se ona ipak krišom pojavila, novinari je nisu prepoznali jer se prerušila u osobu koja prosi po groblju (ili je meni tako delovala). Sve u svemu, kada sam htela da joj u prolazu dam 500 dinara, prepoznala sam je i o tome sam obavestila Laću, koji je poludeo od besa. Malo potom, Laća je izgubio život, a poslednju poruku u telefonu, napisao je iz Izraela meni. Da. Meni. Šta je trebalo Futi, da se prikloni nekome, koga je njegov sin mrzeo i u koga se Marina životno razočarala, ostaje da se vidi - napisala je Karleuša uz sliku fotografiju Marinong i Futinog sina Laće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading