Otkriven novi detalj o nastavku serije "SEKS I GRAD": Evo kada počinje snimanje TREĆE SEZONE!

Autor:

Zabava

19.02.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica otkrila više nego što je smela.

Otkriven novi detalj o nastavku serije "SEKS I GRAD": Evo kada počinje snimanje TREĆE SEZONE!

Foto: printscreen

Priče o nastavku serije "Seks i grad" probudile su veliko interesovanje publike, koja je bez daha pratila svakodnevicu prijateljica Keri Bredšo, Samante Džouns, Mirande Hobs i Šarlot Jork. Sada je glumica Nikol Ari Parker otkrila da snimanje treće sezone nastavka pod nazivom "I tek tako..." počinje u maju, čime je otkrila i više nego što je smela budući da se zavetovala na ćutanje.

Parker se pojavila na Nedelji mode u Njujorku, a novinarima je rekla da je bacila oko na neke komade koje bi mogla da nosi na snimanju. 

Vraćamo se na posao u maju, tako da - nikad se ne zna - izjavila je Nikol koja je deo serije od prve sezone nastavka.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikol Ari Parker

Glumica je dodala da još nije videla gotove scenarije za treću sezonu, ali da je obaveštena o nekoliko važnih stvari koje treba očekivati. S druge strane, Sara Džesika Parker na ovu temu nije želela da polemiše.

Upravo sam čula za neke priče. Ipak, ja sam se zaklela na ćutanje. Ne znam ništa ni o glumačkoj ekipi, ni navodnim pojačanjima. Samo znam da se vraćamo, što je uzbudljivo - zaključila je Parker.

Serija je doživela šest sezona, a premijerno se prikazivala u periodu od 1998. do 2004. godine. Pre nekoliko dana objavljena je vest da će čuvena serija biti dostupna na Netfliksu s obzirom na to da je potpisan ugovor sa Vorner Brosom.

Reč je o svih šest sezona popularne HBO serije, koja obuhvata 94 epizode, potvrđeno je za Varajeti, a na Netflixu će to sve biti dostupno već ove godine.

Međutim, loša vest je da serija, ipak, neće moći svuda da se gleda već samo u Americi i nekoliko evropskih zemalja. Takođe, ugovor ne podrazumeva i dva dugometražna filma, kao ni nastavak serije pod nazivom "I tek tako...". Od starih članica u novoj seriji igraju Sara Džesika Parker, Sintija Nikson i Kristin Dejvis.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading