MUŽ KERI BREDŠO UBIO JE MAJKU I ĆERKU, A TVRDI DA SE NIČEGA NE SEĆA! Prošao je nekažnjeno, i danas svi se pitaju kako je to moguće

Autor: N.J.

Lifestyle

24.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubio je majku i ćerku, a za to nikada nije odgovarao.

MUŽ KERI BREDŠO UBIO JE MAJKU I ĆERKU, A TVRDI DA SE NIČEGA NE SEĆA! Prošao je nekažnjeno, i danas svi se pitaju kako je to moguće

Foto: Profimedia

Sinoć je premijerno emitovana druga sezone serije "Seks i grad", ali čini se da je više izazvala negativne nego pozitivne reakcije. Ipak, glavna glumica i producent celog projekta Sara Džesika Parker bila je istrajna u nameri da se ponovo nađe u liku Keri Bredšo, uloge koja joj je donela svetsku slavu. U tome dosta joj je pomogao njen suprug Metju Broderik takođe glumac.

Ipak, njegovu karijeru obeležila je jedna priča. On je 80 - ih bio jedan od omiljenih glumaca, a ruže su mu cvetale kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Tih godina učestvovao je u nesreći koja mu je okrenula život naopačke, i kako mnogi smatraju, otvorila vrata Brodveja.

1987. godine bio je na odmoru u Irskoj kada je greškom skrenuo u suprotnu traku i izazvao sudar. Tada su poginule Ana Galager i njena majka Maragert Doerti. Ćerka je imala 28 godina, a majka 63. On je zadobio prelom rebra i potres mozga. U razgovoru sa policijom rekao je da se ničega ne seća.

Foto: Profimedia

Keri Bredšo na snimanju druge sezone serije

- Jedino čega se sećam da sam se probudio u bolnici i da sam imao čudan osećaj u nozi - rekao je tada glumac policiji.

Kasnije, priznao je krivicu, a pošto je bio glavni krivac za nesreću on je umesto pet godina zatvora dobio kaznu za neopreznu vožnju i platio je kaznu od 175 dolara.

Ali to nije jedino što ga je zadesilo, kasnije priznao je da je zavisnik od intimnih odnosa, a Sara ga nije zbog toga ostavila već mu je pomogla da ozdravi. Par ima troje dece. Pet godina od venčanja dobili su sina Džejmsa Vilkija. Uz pomoć surogat majke 2009. godine dobili su bliznakinje Loretu i Tabitu, piše "Stil".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading