"NISAM NIŠTA URADIO, SAMO SAM VARAO ŽENU": Evo kako je gospodin "Zverka" dospeo od NAJOMILJENIJEG do NAJOMRAŽENIJEG glumca ikada!

Autor: M.O.

Lifestyle

09.08.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznat kao Gospodin Zverka odlučio je svim silama da skine "ljagu" sa sebe.

"NISAM NIŠTA URADIO, SAMO SAM VARAO ŽENU": Evo kako je gospodin "Zverka" dospeo od NAJOMILJENIJEG do NAJOMRAŽENIJEG glumca ikada!

Foto: youtube/printscreen

Glumac Kris Not (68), koji se proslavio ulogom Zverke u seriji "Seks i grad", u svom prvom intervjuu nakon optužbi za se*sualno uznemiravanje koje su mu ugrozile karijeru, tvrdi da je nevin.

Tvrdi sam je "samo" varao ženu!

 

 

 - Jesam izneverio svoju ženu, to je za nju bio strašan udarac, ne predstavlja me to u nekom baš lepom svetlu, ali to nije krivično delo -  kazao je Kris.

- Zvuči kao da se pravdam, ali nije tako. Ništa što ja kažem neće promeniti nečije mišljenje, ali neću ni da se tek tako pomirim sa svim - dodao je. 

 

 

- Ima mnogo stvari koje tek želim da uradim u svom poslu, imam decu koju treba da izdržavam. Sigurno ne mogu da se odmaram na lovorikama - rekao je poznati gospodin "Zverka". 

U decembru 2021. godine, dve žene su dale izjave za magazin "Holivudski reporter" kako ih je Not silovao. Prvoj se to dogodilo 2004. godine, a drugoj 2015. godine. Glumac je negirao ove optužbe, a u izjavio za javnost naveo:

"Optužbe protiv mene koje su izrekle osobe koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija, su - kategorički - lažne. Ove priče mogu da datiraju od pre 30 godina ili pre 30 dana, ali `ne` uvek znači `ne`. Spomenuti odnosi su bili dobrovoljni sa obe strane. Teško je ne upitati se zašto su ove priče objavljene baš u ovo vreme. Ne znam sigurno zašto se one pojavljuju baš sada, ali znam ovo - nisam napastvovao te žene."

 

 

Nedugo zatim pojavila se još trećina žena koje su tvrdile isto.

Nekadašnje saradnice u seriji "Seks i grad" Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson su objavile izjave u znak podrške ovim ženama. 

Tada je njegova karijera zapečaćenja. Dobio je otkaz iz serije "Pravednik" a ideja da se kao Gospodin Zverka opet vrati u "Seks i grad" je propala. 

Ova vest je odjeknula medijima širom sveta, te je njegova karijera ostala zakopana za tren oka. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading