DA LI PREPOZNAJTE OVU DEVOJČICU SA SLIKE? Nekada je bila BUCKASTA, danas je glumica koja izgleda koa BOGINJA!

Autor: M.O.

Lifestyle

02.08.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogim muškarcima je ona najlepša žena na svetu.

DA LI PREPOZNAJTE OVU DEVOJČICU SA SLIKE? Nekada je bila BUCKASTA, danas je glumica koja izgleda koa BOGINJA!

Foto: instagram/printscreen/evamendes

Eva Mendes, poznata glumica, od trenutka kada je postala majka, odlučila je da se posveti porodici i majčinstvu, što je dovelo do toga da je zapostavila svoju karijeru.

Međutim, iako je odlučila držati svoj privatni život daleko od očiju javnosti, vrlo je aktivna na društvenim mrežama, posebno na Instagramu.

Eva je u vezi sa kolegom Rajanom Goslingom već više od deset godina. Njihova ljubavna veza je vrlo skladna, ali oboje odlučili su da svoju vezu čuvaju od medijske pažnje.

 

 

Retko dele informacije o svom privatnom životu i ljubavi, pružajući javnosti samo povremene "kašičice" informacija.

U toku svoje veze, par je dobio dve devojčice, Esmeraldu i Amandu Li. Iako mediji ponekad spekulišu o mogućim trzavicama ili problemima u vezi, Eva i Rajan održavaju svoj odnos bez javnih skandala i nastavljaju uspešno prolaziti kroz život zajedno.

 

 

Fotografija iz detinjstva koju je Eva podelila na svom Instagramu pokazuje je kako uživa u popularnom gaziranom napitku, a stomačić joj je u prvom planu. Ovaj post je obradovao njene mnogobrojne pratioce, pružajući im uvid u njen privatni život iz detinjstva.

 

 

- Ona me je ovde dovela. Zahvalna sam joj veoma - napisala je Eva i dodala da je na fotografiji verovatno pila gazirano piće koje danas roditelji verovatno ne bi dali malom detetu i istakla da je ipak ovo bilo drugačije vreme.

"Tipično kubansko dete, u to vreme se podrazumevalo da je zdravo dete buckasto", bio je jedan od komentara, a drugi su dodali da je to bilo vreme i kada se pila i bela kafa iz flašice. 

Uprkos njenoj aktivnosti na društvenim mrežama, Eva Mendes i dalje preferira da svoju porodičnu i ljubavnu intimu drži daleko od očiju javnosti, što je razumljiva odluka u svetu poznatih ličnosti gde mediji često znaju previše istraživati i nagađati o njihovim životima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading