"POSVAĐAO SAM SE SA RODITELJIMA, OĆU DA IDEM! BILJKE URAČUNATE U CENU!" Ako vam treba soba u Beogradu ovaj mladić je prodaje za 500 evra! (FOTO)

Autor:

Vesti

02.08.2023

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prodaje svoju potpuno opremljenu sobu po ceni od 500 evra.

"POSVAĐAO SAM SE SA RODITELJIMA, OĆU DA IDEM! BILJKE URAČUNATE U CENU!" Ako vam treba soba u Beogradu ovaj mladić je prodaje za 500 evra! (FOTO)

Foto: Shutterstock

Na sajtovima za oglašavanje često možemo naići na zanimljive i šaljive objave, ali jedan nedavni oglas izazvao je pažnju i smeh. Naizgled iz afekta i ljutnje prema roditeljima, jedan mladić je odlučio da "hitno proda sobu" i napusti dom.

U oglasu koji je brzo postao viralan, mladić je naveo da je "posvađao sa roditeljima i hoće da ide". Prodaje svoju potpuno opremljenu sobu po ceni od 500 evra.

Ponuda je zanimljiva jer mladić je takođe naveo da prihvata zamene, što znači da je spreman na različite aranžmane ukoliko neko ne može ili ne želi da plati u novcu. Takođe, u cenu su uračunate i biljke koje su prikazane na priloženim fotografijama sobe.

Foto: Printscreen/Kupujem Prodajem

 

Fotografije sobe otkrivaju da je prostor kompletno opremljen i da je očigledno vrlo lepo uređen. Na slici se vidi da je soba bila popunjena društvom u trenutku kad su fotografije napravljene.

Iako se oglas čini kao šala i da je objavljen iz afekta i revolta, njegova popularnost na društvenim mrežama pokazuje koliko je ljudima privukao pažnju i nasmejao mnoge.

Kao što obično biva u takvim situacijama, verovatno je da će se ljutnja mladića prema roditeljima s vremenom stišati, a da će soba ostati na svom mestu. No, oglas nas je podsetio koliko kreativnosti može biti na internetu, i kako i najobičnija situacija može postati viralna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading