REČ STRUKE - ALEKSANDRA SUBOTIĆ POKRENULA KURS ZA SPONZORUŠE: Ovako najbrže stižete do bogatog muža, jedan korak će vam promeniti život!

Autor:

Zabava

19.02.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Subotić je dala savet svim devojkama, koje žele bogato da se udaju.

REČ STRUKE - ALEKSANDRA SUBOTIĆ POKRENULA KURS ZA SPONZORUŠE: Ovako najbrže stižete do bogatog muža, jedan korak će vam promeniti život!

Foto: Instagram.com, Pixabay.com

Poznato je da je Aleksandra Subotić prethodnih meseci ratovala sa Majom Marinković, koja joj je preotela dečka, Pecu Raspopovića. No, Peca se vratio Subotićevoj, sa kojom je kako vidimo i dalje u odnosu. 

Međutim, ono što je Peca uradio svojoj supruzi i dan-danas se pamti, pa bivšoj rijaliti učesnici svakodnevno stižu pitanja na temu prevare, ali i braka generalno.

Najpre je šokirala odgovorom i objašnjenjem kako oprostiti prevaru muškarcu, a onda je totalno zaprepastila "kursom" za sponzoruše. Naime, Subotićka je dala devojkama savet kako da nađu bogataša i "dobro" se udaju, a njeno objašnjenje već je postalo viralno:

Republika

Foto: Instaqgram.com

Aleksandra Subotić i Peca Raspopović

 

- Pa, ja bih rekla devojkama da se namunje, skockaju i odu u neki dobar restoran, sednu i čekaju, u nekom momentu će ih neko zapaziti - izjavila je Aleksandra Subotić u jednoj emisiji.

- A šta ako nemaju devojke novca da odu u neki dobar restoran? - usledilo je pitanje.

- Neka naruče ceđenu pomorandžu, za to imaju - odgovorila je ona.

Podsetimo, Aleksandru su devojke i putem Instagrama ispitivale za savet:

Republika

Foto: E stock

Aleksandra Subotić

 

- I meni je muž isto uradio. Imamo dvoje dece. Kako da ne poludim i kako da oprostim? - glasilo je pitanje za nju.

- Ja to ne mogu da te posavetujem, niti želim to da uradim, jer šta god da ti kažem, ne bih bila u pravu. To sama moraš da odlučiš i razmisliš da li je vredno, kao i da li možeš da zamisliš vašu zajedničku budućnost? Ono što mogu da te posavetujem jeste da se najbolje odluke donose čiste glave - glasio je Sandrin odgovor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading