JOKIĆ POSLE OL-STARA: Dončić je UŽASAN za ovu IGRU! NE BIH IGRAO sa njim u Dalasu!(VIDEO)

Autor:

Sport

19.02.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljiva izjava našeg najboljeg košarkaša.

JOKIĆ POSLE OL-STARA: Dončić je UŽASAN za ovu IGRU! NE BIH IGRAO sa njim u Dalasu!(VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Završena je Ol-star utakmica, a sa njom je ozvaničen i kraj najuzbudljivijih tri dana regularne sezone. Pobedu su odneli košarkaši Istočne konferencije rezultatom 211:186, te je tako naš Nikola Jokić ostao prazniih šaka.

Posle meča, najbolji igrač planete je komentarisao mnoge teme, a jedna od njih je bio i njegov saigrač u timu zapada, Luka Dončić. Poznato je da između ova dva košarkaša vlada veliko prijateljstvo, te da, kada god za to ima prilike, njih dvojica zasmejavaju čitavu širu javnost zainteresovanu za NBA ligu. 

Ovaj put, Jokić je u svom maniru "bocnuo" Luku, odgovorom na pitanje u vezi njegove igre. 

-Luka dončić je užasan. On je loš za ovaj sport. Sigurno je 100% gori od mene - rekao je Nikola u šaljivom maniru. 

 

 

Naravno, u pitanju nije nikakva zla namera, već dobra atmosfera između dva Balkanca. 

Nikola je takođe upitan da li bi ikada mogli da budu saigrači, on i Luka, te je na to rekao sledeće:

- Pa ne znam, moguće je. Ja nemam nameru da napuštam Denver, ali eto ako se Luka naljuti.. - rekao je Jokić, ostavljajući prostor da razdor između Slovenca i Marka Kjubana možda napravi put za Dončića u Denveru. 

Ol-star

Tradicionalni Ol-star meč u Americi održao se ove godine 19. februara u Indijanapolisu dva sata posle ponoći, po našem vremenu.

Nikola Jokić je, naravno, četvrtu godinu zaredom bio u prvoj petorci, a šestu ukupno, Zapada čiji je kapiten bio Lebron Džejms. Sa druge strane, Istok je predvodio Janis Adetokumbo.

Rezervisti ekipe Zapada su bili Devin Buker, Stef Kari, Entoni Dejvis, Entoni Edvards, Pol Džordž, Kavaj Lenard i Karl-Entoni Tauns. Oni su se pridružili prvoj postavi koju su činili: Pomenuti Nikola Jokić i Lebron Džejms, te Luka Dončić, Kevin Durent i Šaj Gildžus-Aleksander.

Rezervisti ekipe Istoka bili su Bam Adebajo, Paolo Bankero, Džejlen Branson, Džejlen Braun, Donovan Mičel, Tajris Maksi i Džulijus Rendl. Prvu postavu ekipe Istoka čine: Janis Adetokumbo, Džejson Tejtum, Džoel Embid, Tajris Halibarton i Demijan Lilard.

Ranije smo dobili najbolje u zakucavanju i šutiranju za tri. Mak Mekklang je osvojio prvu od dve pomenute nagrade, dok je Dejmijan Lilard drugu godinu zaredom najbolji šuter van linije 6,75.

 

Cup tree provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading