SIN DRAGANE MIRKOVIĆ STIGAO U BESNOJ MAŠINI U ARENU: Na Marku pucaju MIŠIĆI, a tek da mu vidite sestru!

Autor: D.L./O.B.

Zabava

17.02.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin i ćerka Dragane Mirković stigli na koncert u Arenu!

SIN DRAGANE MIRKOVIĆ STIGAO U BESNOJ MAŠINI U ARENU: Na Marku pucaju MIŠIĆI, a tek da mu vidite sestru!

Foto: Republika

Večeras je u Beogradskoj Areni održan drugi po redu koncert Dragane Mirković, a atmosfera je već na samom početku bila uzavrela. Među mnogobrojnim fanovima i kolegama, primetili smo i dolazak Dragane Mirković u pratnji svog sina Marka i ćerke Manuele, koji je stigao u luksuznom crnom automobilu. Iako je poznato da Dragana čuva privatnost svoje dece, naročito kada su mediji u pitanju, Marko je privukao pažnju svojim izgledom i pristojnim ponašanjem.

 


Marko, inače, već neko vreme sarađuje sa svojom majkom u muzičkom radu, dok je istovremeno uspešno gradi svoju samostalnu karijeru. Iako je često povezivan sa poznatim ličnostima, poput ćerke Zdravka Čolića, Marko je odlučio da zadrži diskreciju kada su u pitanju ljubavni život i lični odnosi. Umesto toga, fokusirao se na razvoj svog muzičkog talenta, koji je nasledio od majke, te je postao vešt u sviranju klavijatura.

Ova večer je bila posebno upečatljiva zbog haosa koji je izazvao Markov dolazak ispred Arene. Mladić je svojim izgledom i šarmom privukao pažnju i oduševljenje prisutnih dama, što je samo još jedan dokaz da je Marko Mirković, pored muzičkog talenta, nasledio i šarm koji osvaja srca publike.

Dragana Mirković je još jednom pokazala zašto je jedna od najvećih zvezda na ovim prostorima, a njen sin Marko dokazao je da je spremno korača stopama svoje majke, gradeći svoj put u muzičkoj industriji. Svi prisutni su imali priliku da uživaju u večeri ispunjenoj emocijama i vrhunskom muzičkom izvođenju, a koncert je još jednom potvrdio da je publika i dalje verni pratilac karijere Dragane Mirković i njenog talentovanog sina Marka.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading