NAŠA PEVAČICA IMA VELIKE PROBLEME: Barbara Bobak priznala TAJNU, sad je sve jasno!

Autor:

Zabava

17.02.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak otkrila sa kakvim se problemima suočavala.

NAŠA PEVAČICA IMA VELIKE PROBLEME: Barbara Bobak priznala TAJNU, sad je sve jasno!

Foto: Instagram.com

Barbara Bobak, popularna folk pevačica, nedavno je otkrila u emisiji "Magazin in" na Pinku da je i dalje sama nakon raskida sa kolegom Darkom Lazićem. Iako se spekulisalo o njenom ljubavnom životu, Barbara je odlučila da javnosti ne predstavi novog izabranika, ali je priznala da postoji neko o kome razmišlja.

U intervjuu za emisiju, Barbara je otvoreno iznela svoje mišljenje o teoriji da se muškarci boje jakih žena. "Ne slažem se sa tim da se svi muškarci boje. Mislim da postoji gomila primera muškaraca koji su inferiorniji u odnosu na ženu, što se tiče posla i svih ostalih stvari, ali prosto..." - rekla je Barbara, naglašavajući da ne veruje u generalizaciju ovakvih stavova.

Foto: e-stock

Barbara Bobak

 


Iako je mlada, lepa, uspešna, popularna i talentovana, Barbara tvrdi da nije u vezi. Ova izjava izazvala je znatiželju mnogih, ali pevačica nije želela da otkriva više detalja o svom ljubavnom životu.

Ova popularna pevačica privlači pažnju javnosti ne samo svojim muzičkim talentom, već i svojom samostalnošću i stavom. Iako je okružena pažnjom i interesovanjem, Barbara je uspela da zadrži privatnost kada je reč o svom emotivnom životu.

Foto: republika

Barbara Bobak

 


Barbara Bobak trenutno je jedna od najtraženijih folk pevačica, a njeni nastupi i pesme privlače veliku pažnju publike. Pored muzičke karijere, Barbara se aktivno bavi i drugim poslovnim poduhvatima, što dodatno potvrđuje njenu samostalnost i posvećenost poslu.

Njeni fanovi i javnost sa nestrpljenjem iščekuju nove pesme i nastupe, a Barbara i dalje ostaje enigma kada je reč o njenom emotivnom životu. Svojim stavom i talentom, ona nastavlja da intrigira javnost i ostaje jedna od najzanimljivijih ličnosti na domaćoj estradi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading