DRAGANA MIRKOVIĆ OKUPILA CELU ESTRADU NA SPEKTAKL U ARENI: Ilda Šaulić se pojavila na koncertu, a OVU PLAVUŠU niko nije mogao da zaobiđe!

Autor: D.L./O.B.

Zabava

17.02.2024

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković okupila je celu estradu!

DRAGANA MIRKOVIĆ OKUPILA CELU ESTRADU NA SPEKTAKL U ARENI: Ilda Šaulić se pojavila na koncertu, a OVU PLAVUŠU niko nije mogao da zaobiđe!

Foto: Republika

Folk zvezda Dragana Mirković sinoć je održala prvi koncert u Štark Areni, od dva koliko je zakazala i rasprodala u ovom prostoru povodom 40 godina svoje karijere. Večeras pred drugi koncert u Areni, Dragana je ponovo uspela da okupi celu estradu, ali i politiku. 

Među prvima su stigli Zorica i Kemiš, Ilda Šaulić, Snežana Borjan, ali i mnoge druge njene kolege. 

Prošle noći na prvi spektakularni koncert su se pojavile i Jelena Karleuša, kao i Milica Pavlović, Goga Sekulić, Branka Sovrlić. Dragana Mirković ostala je u suzama, nakon što je dobila pismo Jelene Karleuše, koje ju je dirnulo u srce:

Dragana Mirković, legendarni pevač i umetnik koji 40 godina vlada jugoistočnom Evropom, žena kojoj su sva vrata otvorena, koja miri narode Balkana, briše granice i jedinjuje u pesmama, humanista koji je dao milione za pomoć ljudima u nevolji bez obzira na veru i nacionalnost, prava SRPSKA MAJKA koja je proslavila Srbiju onako kako je to malo ko uspeo u srpskoj muzici! Nežna i emotivna duša koja se u životu napatila, borila protiv nepravde i zla onih kojima je ljubav naroda prema njoj smetala i koja je pomogla meni kao detetu da stanem na noge. Ona je žena sa kojom se ja ne vidjam svaki dan, naprotiv, vidjamo se veoma retko ali je sela na prvi avion i došla da bude uz mene kad mi je umla majka, kad sam se od muke i problema ošišala do glave, branila kad su me napadali, volela kad su me mrzeli, razumela kad drugi nisu mogli, hvalila kad niko nije i videla iza moje maske... Njeno ime će zauvek sijati u našim tmurnim vremenima jer je ispisano zlatnim slovima! Čestitam na još jednom velikom uspehu, na prvih 40 godina karijere i da nam zauvek budeš okružena milionima fanova koji prepoznaju andjela u tebi! Zagrli svoju decu i slavi jer si uspela ono najteže a to je da ostaneš čistog srca - napisala je Karleuša.

Foto: ST/Dragan Kadić, e-stock

Jelena Karleuša i Dragana Mirković

 

Dragana Mirković je još jednom potvrdila svoj status kraljice narodne muzike, privlačeći ogromnu pažnju javnosti i ostavljajući neizbrisiv utisak svojim nastupom u Štark Areni. Ovaj koncert će svakako ostati upamćen kao jedan od najznačajnijih događaja u karijeri ove popularne pevačice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading