VIŠE NEĆE DA ĆUTI! Suzana Mančić PROGOVORILA o KNELETU! Evo da li je opasan momak stvarno UBIJEN zbog nje!

Autor:

Zabava

12.02.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priča se opet podgrejala nakon što je Kristijan Golubović tokom svog gostovanja kod Jovane Jeremić na Pinku u jutarnjem programu rekao da je Knele ubijen zbog pevačice.

VIŠE NEĆE DA ĆUTI! Suzana Mančić PROGOVORILA o KNELETU! Evo da li je opasan momak stvarno UBIJEN zbog nje!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Foto: Facebook/Printscreen/Aleksandar Knezevic Knele

Voditeljka i nekadašnja loto-devojka Suzana Mančić, navodno je bila velika ljubav pokojnog Aleksandra Kneževića Kneleta, žestokog momka sa Voždovca, koji je stradao u hotelu Hajat pod misterioznim okolnostima.

Kako i danas po gradu kruže priče da je ubijen jer je uzimao skupe satove i automobile Miši Cvijetinoviću da bi imresionirao pevačicu, navodno Mančićevu, ubrzo su mu se svetili.

Suzana se sada oglasila za Republiku rečima da ona ipak nije fatalna žena za kojom je Knele jurio i zbog koje je platio glavom. 

- Vidim u kom pravcu ide priča, ali bih odmah rekla da nije reč o meni. Nisam bila ta fatalna žena za kojom je Knele, kako kažete, trčao! Ne znam koja pevačica druga bi mogla da bude u pitanju, ali verujte mi da ja nemam veze sa celom pričom - rekla je voditeljka za naš portal.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Suzana Mančić navodno je bila Kneletova velika ljubav 

 

Priča se opet podgrejala nakon što je Kristijan Golubović tokom svog gostovanja kod Jovane Jeremić na Pinku u jutadnjem programu rekao da je Knele ubijen zbog pevačice koju je jurio devedesetih, a koja je danas atraktivna i lepa kao tada. 

- Knele je mislio da svakome može da uzme auto ili sat da bi se pokazao pred devojkama. Pričao je "Odoh da se vidim sa jednom ribom na sat, dva... To je bila jedna estradna ličnost, lepa žena koja je i danas takva. Kad je uzeo sat i auto druga ekipa je počela da postavlja pitanja. Molio sam Kneleta da sve reši, ali je on tada već bio otrovan - rekao je on. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jovan

19.02.2024 23:38

Dragana Mirkovic je u pitanju, za njom je Knele jurio i druzio se.