ZBOG POVREDE PONOVO ZAVRŠILA KOD LEKARA! Zorica Marković uhvaćena na klinici! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.02.2024

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Zoricu Marković na klinici, gde je došla zbog preloma ruke.

ZBOG POVREDE PONOVO ZAVRŠILA KOD LEKARA! Zorica Marković uhvaćena na klinici! (FOTO)

Foto: e-stock

Popularna pevačica i bivša rijaliti učesnica, Zorica Marković, prvog dana 2024. godine doživela je nezgodu ispred svoje kuće, kada je pala i polomila ruku. Pevačica je odmah zbrinuta, a lekari su konstatovali prelom podlaktice, te su joj stavili gips.

Danas je Zorici, na Banjici, gips skinut, a pevačica se, čini se, uspešno oporavila, pa je kliniku napustila s osmehom na licu.

Zorica je 1. januara krenula iz svoje kuće ka Šimanovcima gde je trebalo da peva na žurci u ''Eliti''. Ona je nedavno u emisiji ''Premijera Vikend Specijal'' progovorila o povredi i kako se sve desilo:

Republika

Foto: e-stock

Zorica Marković

 

- Prosto sam navikla na ovaj gips i ne skida mi se. Odvratno! Smotana sam, pala sam ispred kuće posle 300 godina. To je bilo kao u horor filmovima, kao da me neko gurnuo, kao iz katapulta. Žablja perspektiva. Ja i kad mi je najteže vozim dalje. Sutra skidam gips konačno, prošlo je - otkrila je tom prilikom Zorica Marković.

Podsetimo, javnost je potresla vest o smrti Brace Zatezala, prvog supruga poznate folk pevačice Zorice Marković.

Zorica Marković je javnosti otkrila da je sa svojim prvim suprugom održavala dobre odnose i nakon razvoda. Iz njihovog braka proistekao je sin Ilija, za koga Zorica često ističe da je najbolje dete na svetu.

Braca Zatatezalo je godinama bio aktivan u ugostiteljskom biznisu, ali je takođe bio poznat po druženju sa brojnim javnim ličnostima, sa kojima je negovao prijateljske odnose. Njegova smrt ostavlja prazninu kako u poslovnom, tako i u društvenom životu mnogih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading