ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Pevačica se slomila pred kamerama, pa ZAPLAKALA: To je bio ogroman STRES!

Autor:

Zabava

11.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vera Matović u emisiji završila u suzama!

ŠOK U PROGRAMU UŽIVO! Pevačica se slomila pred kamerama, pa ZAPLAKALA: To je bio ogroman STRES!

Foto: TV Pink/printscreen

Vera Matović

Pevačica Vera Matović, koja je već pet decenija prisutna na estradi, nedavno je podelila jednu šaljivu priču koja ju je navela na suze uživo u emisiji "Premijera Vikend Specijal". Prisetila se trenutka kada joj je pobegao avion za Floridu, ostavivši je samu na aerodromu bez ikakvih mogućnosti za kontakt sa menadžerom ili bilo kim drugim. 

- Stres ogroman mi je bio kad mi je odleteo avion za Floridu, ja došla na aerodrom, menadžer me ostavio. Nije bilo telefona, ničega... Bili smo u čekaonici, imala sam vremena za totalet, međutim kad sam se vratila otišli su svi za Floridu. To je stres bio preveliki, ja čekam sledeći i sad razmišljam kako su svi otišli koji su mene čekali. Ja sam bila puna stresa u avionu kako ću kad siđem, kad sletim. Ja na mikrofon samo čujem: 'Želimo dobrodošlicu našoj sestri Veri Matović'. Kako su oni to rekli, ja sam počela da plačem. Ja sam se sva naježila i počela da plačem. Evo i sada mi suze idu... Oni su se raspitivali gde se ja nalazim i zašto nisam sletela kad je trebalo. To veče sam odradila, odmah otišla na scenu... - otkrila je pevačica.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vera Matović

Vera Matović je takođe podelila detalje o svom početku karijere, ističući da je u to vreme bilo sramota za žene da se bave pevanjem. Ipak, jedan orkestar je bio bez pevačice i njeni su je podržali da se pridruži tom orkestru. Kasnije joj je u karijeri mnogo pomogao njen suprug, Ratomir Raća Matović, koji ju je podržavao i pomagao.

- Mene su gledali kao sestru, iako sam važila za lepu ženu. Od prvog bakšiša moj brat i ja smo iskopali bunar u dvorištu - zaključila je Vera.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Vera Matović

Kroz ove priče, Vera Matović je pokazala svoju ranjivu stranu i istakla važnost podrške koju je imala tokom karijere. Njena iskrenost i otvorenost oduševile su mnoge, dok je njen talenat i prepoznatljiv glas i dalje ostaju inspiracija mnogima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading