BIO JE FAN SANJE MARINKOVIĆ, A ONDA SE ZAMONAŠIO: Popularna voditeljka saznala TAJNU u manastiru!

Autor:

Zabava

11.02.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka podelila utiske iz posete manastira Tumane!

BIO JE FAN SANJE MARINKOVIĆ, A ONDA SE ZAMONAŠIO: Popularna voditeljka saznala TAJNU u manastiru!

Foto: Instagram

Voditeljka Sanja Marinković posetila je danas manastir Tumane. Ona je podelila snimak i nekoliko slika, na kojima je bio Iguman Dimitrije i monasi, a posebnu pažnju privuklo je  njen razgovor sa monahom, koji joj je rekao da je voleo subotom popodne da gleda njenu emisiju, što je Sanja želela da podeli sa svojim pratiocima  na društvenoj mreži Instagram.

- Ja sam zahvalan gospodu što ste vi došli i što sam imao priliku da Vas upoznam. Kratko bih rekao da bih želeo da ovo bude početak jednog prijateljstva. Da li mogu da Vas zagrlim? - govorio je monah na snimku, a voditeljka Sanja Marinković nije mogla da skine osmeh sa svog lica. 

- Može naravno - rekla je Sanja na snimku koji je podelila. 

U nastavku ovog teksta možete pogledati fotografije koje je Sanja podelila putem svom storija na društvenoj mreži Instagram. 

Inače, Sanja važi za jednu od najlepših voditeljki na javnoj sceni, a ona ne krije da vodi računa o svom izgledu i zdravlju, pa je tako otkrila i tajnu svog izgleda.

Do vitke linije dolazim redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela, pa se tako negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila. Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću - ispričala je Sanja, pa je dodala:

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Voditeljka Sanja Marinković

Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate - rekla je Sanja jednom prilikom za "Hello".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading